28 / 03 / 2024

Sakarya’daki 392 bina ve 194 daire yenilenmeli!

Sakarya’daki 392 bina ve 194 daire yenilenmeli!

“Afete Hazır Sakarya projesi” hakkında da bilgi veren AFAD Müdürü Hüseyin Kaşkaş, acil durum çantasının öneminden de bahsetti. Sakarya’da onarılması gereken 392 bina ve 194 dairenin olduğuna da dikkat çekildi.



Sakarya Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği Kadın Kolları Başkanı Sevim Çobanoğlu, beraberindeki Başkan Yardımcısı Lütfiye Koç, Halkla İlişkiler Başkanı Özlem Koç ve Medya Birim Başkanı Büşra Çınar ile birlikte Karaman Mahallesi’nde bulunan Sakarya İl Afet Eğitimi Derneği kadın kolları çalışmaları hakkında AFAD Müdürü Hüseyin Kaşkaş’a bilgi veren Çobanoğlu, afet bilinci ile yaşanması gerektiğini dile getirerek, derneklerinde afet eğitimi verilmesi noktasında destek istedi. Müdür Kaşkaş ise, afet geldiğinde hiçbir ayrım yapmadan herkese geldiğini vurgulayarak, Sakarya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü olarak Sakarya’daki tüm STK’larla diyalog halinde olduklarının altını çizdi.


Afet çantası

“Afete Hazır Sakarya projesi” hakkında da bilgi veren Kaşkaş, acil durum çantasının öneminden de bahsetti.  Ziyarette ayrıca, Sakarya’da onarılması gereken 392 bina ve 194 dairenin olduğuna da dikkat çekildi. Ziyaret sonrası, Sakarya İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Hüseyin Kaşkaş tarafından kendilerine hediye edilen AFAD bilgilendirilmesi çantasını alan Sakarya Makedonya ve Tüm Göçmenler Derneği Kadın Kolları yöneticileri, AFAD’ın gönüllüsü olmak istediklerini dile getirerek, bu istekleri de hemen kabul edildi.



Sakarya Yenigün


Geri Dön