20 / 04 / 2024

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya'daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...



Sakarya Erenler'de arazi satışı sebebiyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti. Sabah'tan Hüseyin Cumalı'nın haberine göre, Erenler Kamışlı Mahallesi'nde yaşayan Saffet ve Salih Şanlı kardeşler arazi satışı nedeniyle sık sık kavga etmeye başladı. İki kardeş arasında yaşanan son tartışma kavgaya dönüştü.

İki kardeş arasında başlayan kavgayı ayırmak amacıyla araya giren Saffet Şanlı'nın eşi Nuran Şanlı, Salih Şanlı'nın kurşunuyla bacağından yaralandı. Salih Şanlı ise olayla ilgili olarak çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezasına çarptırıldı. 

Sakarya daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Geçtiğimiz gün de bu kez 2 kardeşin çocukları olan Yavuz ve Gökhan Şanlı arasında, yine kavga çıktı. Mahalleliler araya girerek yaşanan kavgayı önledi. Fakat daha sonra 41 yaşındaki Yavuz Şanlı, tabanca alarak amcasının evine gitti.

Yavuz Şanlı, amcası Saffet Şanlı'yı, yengesi Nuran Ş, daha sonra Gökhan Şanlı'yı vurdu. Acil olarak olay yerine gelen sağlık ekipleri Saffet ve Nuran Şanlı'nın öldüğünü bildirdi.

Sakarya daki miras kavgası kanlı bitti! Bir aile yok oldu!

Ağır şekilde 3 çocuk babası Gökhan Şanlı da kaldırıldığı hastanede yaşamını  yitirdi. Yaşanan kavga esnasında kendisi de yaralanan Yavuz Şanlı tedavi amacıyla gittiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yakalanarak göz altına alındı. 

 

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da arazi kavgası: 6 yaralı!


Geri Dön