28 / 03 / 2024

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüm ekibi kuracak!

Sakaryalı müteahhitler kentsel dönüşüm ekibi kuracak!

Sakarya Müteahhitler Birliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda ortak çalışma yapacak.



 Sakarya Müteahhitler Birliği, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile kentsel dönüşüm konusunda ortak çalışma yapacak. Kentsel dönüşüm konusunda 'Elimizi taşın altına koymaya hazırız1 mesajını veren Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, önümüzdeki günlerde teknik ekipler oluşturarak çalışmalara başlayacaklarını duyurdu. 


Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetimi, Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü Uğur Korkmaz'ı makamında ziyaret etti. 


Görüşmede, inşaat sektörü ve kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı. 


İl Müdürü Uğur Korkmaz'a Sakarya Müteahhitler Birliği'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Murat Bayrak, Sakarya'nın büyümesi için tüm kurum ve kuruluşlarla ortak çalışmaya devam ettiklerini söyledi. 

Kentsel dönüşüm için Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi ile birlikte çalışacaklarının altını çizen Bayrak, "Önümüzdeki günlerde teknik ekipler oluşturup, en kısa zamanda netice almak istiyor ve ilimize çok büyük bir hizmet için elimizi taşın altına koyma kararlılığında olduğumuzu belirtmek isterim" dedi. 


Çevre ve Şehircilik il Müdürü Uğur Korkmaz ise Müteahhitlerin Sakarya'nın gelişimine ve şehir vizyonuna önemli katkılar yaptığını belirtti. Misafirlerine teşekkür eden Korkmaz, Sakarya'nın kalkınması noktasında hep birlikte hareket etmenin çok önemli olduğunun altını çizdi. 


Akşam Haberleri Gazetesi


Geri Dön