16 / 04 / 2024

Sakarya'ya 1.3 milyarlık altyapı yatırımı yapılacak!

Sakarya'ya 1.3 milyarlık altyapı yatırımı yapılacak!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Altyapı ve içmesuyu konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah 2023 yılına kadar Sakarya’ya bir milyar 364 milyonluk yatırım yapacağız” dedi.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, kurumun Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanlığı personeli ile bir araya geldi. Ormanpark’ta gerçekleşen ve SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Atilla Toprak’ın da yer aldığı toplantıda şube müdürlerinden projeler ve yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Rüstem Keleş, “Sakarya’da altyapı ve içmesuyu konusunda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İnşallah yeni dönemde yeni projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu.


Gece Gündüz Çalışıyoruz

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “SASKİ olarak planlama ve yatırım alanını çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet etmek için gece gündüz sahada çalışmalarımız devam ediyor. Şuanda şehir genelinde devam eden yatımlarımızın toplam maliyeti 300 Milyon TL’yi buluyor. Planlama, yatırım, uzmanlık ve kaliteye önem veren bir kurumuz. Teknolojik gelişmeleri de yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Yeni Döneme Yeni projeler

Yeni dönemde yeni projelerin hayata geçirileceğini de belirten Rüstem Keleş, “Şehirde altyapı ve içmesuyu konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemde de yatırımlarımız artarak devam edecek. Şuanda projelendirilme aşamasında olan ve ihalesini hazırladığımız yatırımlarımızın toplam maliyeti 351 Milyon TL. Planlaması devam eden yatırımlarımız da var. İnşallah 2023 yılına kadar Sakarya’ya bir milyar 364 milyonluk yatırım yapacağız” diye konuştu.





Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön