25 / 04 / 2024

Sakurapark Yalova'da 1 milyon 70 bin TL'ye!

Sakurapark Yalova'da 1 milyon 70 bin TL'ye!

Firma: APEC Gayrimenkul

Proje: Sakurapark Yalova

APEC Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin hayata geçirdiği Sakurapark Yalova projesinde ev fiyatları 350 bin lira ile 1 milyon 70 bin lira arasında değişiyor



Mart 2012'de satışa sunulan Sakurapark projesi Yalova'da 40 dönümlük alana kuruluyor. Toplam 74 konutun bulunduğu projede dairelerin alanları 110 metrekare ile 620 metrekare arasında değişiyor. Çelik konstrüksiyon sistemiyle yapılan Sakurapark projesinde teslimler bu yılın sonunda yapılacak.


Konak, villa, ikiz villa ve daire seçenekleri bulunan Yalova Sakurapark projesinde ev fiyatları 350 bin TL ile 1 milyon 70 bin TL arasında farklılık gösteriyor.


Deniz ve doğa manzarasıyla dikkat çeken Sakurapark projesinde tenis kortu, çocuk parkı, pilates ve yoga stüdyosu, sauna, kafe, bilardo ve masa tenisi, açık havuz, basketbol sahası, yürüyüş yolları, aletli spor salonu, masaj odası, şömineli oturma alanı, oyun odası, yoga terası, spa, kapalı havuz gibi aktivite alanları yer alıyor.


Sakurapark'ta ev sahiplerine bir çok hizmet bir arada sunuluyor. Bu hizmetler arasından İDO bilet alımı, araç kiralama, çiçek siparişi, kuru temizleme, ev temizliği, bahçe bakımı vs...


444 31 24


http://www.sakuraparkyalova.com


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön