27 / 04 / 2024

Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohamed A.N.M. Tawfık Alı tarafından kuruldu. 



Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohamed A.N.M. Tawfık Alı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Insaat islerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma, alçı, çimento, fırınlanmıs kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kagıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel..... ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön