19 / 04 / 2024

Sama Marmara Yapı İnşaat kimin 

Sama Marmara Yapı İnşaat kimin 

Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mohamed A.N.M. Tawfık Alı tarafından kuruldu. 

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erkan Fidan tarafından kuruldu.

Olası Marmara depremiyle ilgili çarpıcı açıklama: Bir an önce hazırlık yapılmalı! 

Mentor Gümrük Müşavirliği Ceo’su Dr. Hakan Çınar, Marmara depremini işaret ederek, bir an önce hazırlık yapılması gerektiğinin altını çizdi. 

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Planlama Ve Müteahhitlik Yapı Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu’nun ihalesinde değişiklik yapıldı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kuzey Marmara Otoyolu projesinin uygulama sözleşmesinde yapılan değişikliği gündeme getirmişti. Peki bu değişiklik ne?

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Marmara İz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Er ve Ünal Er ortaklığında kuruldu.

Marmara Fk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Fk Yapı Denetim Limited Şirketi ÇEkmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kınık tarafından kuruldu.

Marmara'da yapı tehditi!

Prof. Dr. Naci Görür, Marmara bölgesi için deprem riskinin devam ettiğini söyledi. Görür, ''Yapı stokunun bir an önce iyileştirilmesi lazım'' diye konuştu.

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Şirketi kuruldu!

Hayat Marmara Yapı İnşaat Emlak Dekorasyon Otomotiv Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 47 bin TL sermaye bedeliyle Feras Fethi Moh'd Yasin tarafından kuruldu.

İzmir'e Kuzey Marmara Otoyolu için tünel yapılması talebi TBMM'de!

İzmir'in Süleymaniye köyünde Kuzey Marmara Otoyolunun geçeceği bölgeye tünel yapılması talebi üzerine yapılan işlemlerTBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda enkaz kaldırma çalışması yapılacak!

uzey Marmara Otoyolu'nda iş kazasının meydana geldiği alanda yapılacak olan incelemelerin ardından enkaz kaldırma ve temizlik çalışmaları yapılacak.

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Doğa Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mediha Nuray Abacı tarafından kuruldu.

Sama Marmara Yapı İnşaat kimin  Haberi

Sama Marmara Yapı İnşaat kimin 

Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mohamed A.N.M. Tawfık Alı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sama Marmara Yapı İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1-Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. Insaat islerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma, alçı, çimento, fırınlanmıs kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kagıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım,...