20 / 04 / 2024

Sami Aydın Sivas'ta inşaatları inceledi!

Sami Aydın Sivas'ta inşaatları inceledi!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye tarafından yapımında sona gelinen Yeni Karşıyaka Yolu ve Yeni Fadlum Köprüsü inşaatını yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.



Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Belediye tarafından yapımında sona gelinen Yeni Karşıyaka Yolu ve Yeni Fadlum Köprüsü inşaatını yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi. Başkan Aydın ayrıca, "Her eve tatlı su" projesi kapsamında Pasabahçe içme suyu deposunda yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Aydın'a gezi ve incelemelerde Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan ve sorumlu birim müdürleri de eslik etti. Başkan Aydın ve beraberindeki heyetin gezi ve inceleme programı kapsamındaki ilk durağı, tamamladığında Üniversite'nin ulaşım sıkıntısını büyük ölçüde çözüme kavuşturacak olan Yeni Fadlum Köprüsü inşaatı oldu. Daha sonra Karşıyaka'ya geçen Başkan Aydın'ı, Karşıyaka ve Esenyurf mahalle muhtarları çiçeklerle karşıladı. 


Karşıyaka Mahallesi'nden Üniversite'ye kadar uzanacak olan Kızılırmak Sahil Yolu'nda tamamlanan birinci etap çalışmalarını yerinde inleyen Başkan Aydın, Fen İsleri Müdürü Ali Zorlu'dan gelinen son durum hakkında bilgi aldı. 31 Temmuz itibarıyla başlatılan çalışmaların tamamladığına dikkat çeken Başkan Aydın; "Kamulaştırma konusunda bizlere yardımcı olan ve işlemlerin kısa sürede tamamlanmasını sağlayan muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum." dedi 


Günboyu


Geri Dön