26 / 04 / 2024

Sample Home projesinde son daireler!

Sample Home projesinde son daireler!

Kisa süre içerisinde %80 satışı tamamlanan SampleHome da son dairelerin sahibi olacak şanslı kişileri ister peşin olsun ister taksitli tüm satışlarda %7 İNDİRİM bekliyor.



Kisa süre içerisinde %80 satışı tamamlanan SampleHome da son dairelerin sahibi olacak şanslı kişileri ister peşin olsun ister taksitli tüm satışlarda %7 İNDİRİM bekliyor.Yatırım harikası Samplehome da fiyatlar  267.000 TL ‘den başlıyor. Bu kampanyadan yararlanmak ve daha detayli bilgi almak için sizi Sample Home  satış ofisine bekliyoruz! Son gün 30 Eylül! 



Yatırım harikanız, yaşam alanınız!

Bir yandan yaşam kalitesini artırmayı bir yandan da geleceğe yatırım yapmayı kim istemez ki? Sample Home’da yeriniz hazırsa, siz de yepyeni bir anlayışla tasarlanan yepyeni bir yaşama hazırsınız!  


Batı Ataşehir’de şehrin kalabalığından uzakta, hayatın tam içinde 1200 metrekare arazi üzerine kurulan Sample Home, zemin+7 kat şeklinde tasarlanmış olup konforlu ve fonksiyonel 41 dairesiyle sahiplerini bekliyor. İster kalabalık ister çekirdek bir aile olun, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle Sample Home’da size uygun bir daire mutlaka vardır!


Ailenizle birlikte doğanın tadını çıkarabileceğiniz, çocuklarınızın evin bahçesinde güvenle oyun oynayabileceği ve çeşitli sosyal olanaklarla yaşamınıza renk katacağınız bu projede yer almanız, sadece sizin için değil projeye imza atan kalemler için de bir ayrıcalık olacaktır. 


İçinde bulunduğu lokasyon  düşünüldüğünde, ulaşım kolaylığı ve İstanbul’un en merkezi bölgelerinden birinde yükselen Sample Home’un gelecekte de değerine değer katan bir proje olduğunu anlayacaksınız. Yani Sample Home’da ev sahibi olmak demek, gelecekte değeri katlanacak bir yatırım aracının da sahibi olmak demek!



Ataşehir Sample Home iletişim

Telefon: 0216 291 26 00

Web: http://www.ramsyapi.com.tr/


Geri Dön