23 / 04 / 2024

Sample Home yatırım

Sample Home yatırım

Kisa süre içerisinde %80 satışı tamamlanan SampleHome da son dairelerin sahibi olacak şanslı kişileri ister peşin olsun ister taksitli tüm satışlarda %7 İNDİRİM bekliyor.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lawiva Home Grup Yatırım Kuyumculuk Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Demirbağ tarafından kuruldu.

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Padar ve Seyfettin Sert  Padar ortaklığında kuruldu.

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi A. Mohamed A. Alsherif, A. Ahmed Hassan Ahmed Monsour, Ahmed Gaber Salem Saıj Ahmed, M. Mostafa Kamak M. Abdelaal ve M. Sayed Abdou Shaaban ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Neo Yapı Florida'da yatırım modeli geliştirdi!

Neo Yapı, 45 senelik tecrübe ile 2000 senesinden itibaren 200 bin metrekarenin üzerinde işyeri ve konut projesine imza attı.Neo Yapı şimdi ise NFH Yatırım Modeli (Neo Florida Home) geliştirdi.

Sümeyye Aydın, Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü oldu!

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak Sümeyye Aydın atandı.

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ideal Home Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Danışmanlık Yönetim ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Türkan Ertem tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi'nde kuruldu.

1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 4-6 Kasım'da!

Adana'da Elka Fuarcılık tarafından Home Office Concept dergisi işbirliğiyle 4-6 aralık tarihlerinde "1.Çukurova Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı" yapılacak. Fuar Hilton Oteli'nde gerçekleşecek.

Atlantis Yatırım, kiracısı olduğu Ataşehir'deki taşınmazı satın alacak!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada kiracısı olduğu Ataşehir 'deki home office olarak kullanılan daireyi satın alacağını duyurdu.

Samut Yatırım'ım konutlarına Hanna Home imzası!

Antalya’ nın inşaat markalarından Samut Yatırım ile dünya devi Meister Werke’ nin Türkiye distribütörü Hanna Home Holding’in iş ilişkileri 4. yılını devirerek istikrarlı şekilde devam ediyor....

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Sample Home yatırım Haberi

Sample Home yatırım

Kisa süre içerisinde %80 satışı tamamlanan SampleHome da son dairelerin sahibi olacak şanslı kişileri ister peşin olsun ister taksitli tüm satışlarda %7 İNDİRİM bekliyor.Yatırım harikası Samplehome da fiyatlar  267.000 TL ‘den başlıyor. Bu kampanyadan yararlanmak ve daha detayli bilgi almak için sizi Sample Home  satış ofisine bekliyoruz! Son gün 30 Eylül! 



Yatırım harikanız, yaşam alanınız!

Bir yandan yaşam kalitesini artırmayı bir yandan da geleceğe yatırım yapmayı kim istemez ki? Sample Home’da yeriniz hazırsa, siz de yepyeni bir anlayışla tasarlanan yepyeni bir yaşama hazırsınız!  


Batı Ataşehir’de şehrin kalabalığından uzakta, hayatın tam içinde 1200 metrekare arazi üzerine kurulan Sample Home, zemin+7 kat şeklinde tasarlanmış olup konforlu ve fonksiyonel 41 dairesiyle sahiplerini bekliyor. İster kalabalık ister çekirdek bir aile olun, 1+1, 2+1...