19 / 04 / 2024

Samut Yatırım'ım konutlarına Hanna Home imzası!

Samut Yatırım'ım konutlarına Hanna Home imzası!

Antalya’ nın inşaat markalarından Samut Yatırım ile dünya devi Meister Werke’ nin Türkiye distribütörü Hanna Home Holding’in iş ilişkileri 4. yılını devirerek istikrarlı şekilde devam ediyor....




Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Samut Yatırım’ın yapıları kaliteden ödün vermeden yükseliyor. Sektörün kaliteden şaşmayan şirketi Samut Yatırım, duvar kâğıdı ve parkede Dünya devi Meister Werke’nin emsalsiz kalitesini Hanna Home aracılığıyla konutlarına taşıyor. Samut Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, projelerinin tamamında tercih ettiği Hanna Home Holding ile 4 yılı aşkın süredir birlikte hareket ediyor.


Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Saray Regency Otelleri ve Hanna Home Yönetim Kurulu Başkanı Adil Özden, Genel Müdürü Oğuzhan Özden, Bölge Müdürü Mustafa Kaya ve Mesiter Werke CEO’su Dieter Cordes ile Samut arasında 4 yıldır birlikte çalışmaktan dolayı karşılıklı memnuniyet belirtildi. Konutlarımızın tamamının yapımında en kaliteli markaları tercih ediyoruz diyen Hüseyin Samut, bunlardan birinin de Hanna Home olduğunu söyleyerek şu ifadelerde bulundu:


“Mutlak kaliteden asla ödün vermediğimiz konutlarımızın tamamında Hanna Home ile birlikte yürüyoruz. Hem güvenli hem de kaliteli malzemeleri kullanmaktan yanayız. Meister Werke’nin 20 yıl garantili malzemelerini yüklü miktarda temin ederek tüm konutlarımızda kullanıyoruz. Müşterilerimiz de bu tercihimize hayran kalıyor. Hanna Home ile güzel bir işbirliğimiz var. Bundan sonraki tüm projelerimizde de bu kaliteyi konutlarımıza taşımaya devam edeceğiz.”


 


Geri Dön