24 / 04 / 2024

Samsun Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Samsun Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakum'a rehabilitasyon merkezi inşa edileceğini müjdeledi.




Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, öğrenciler ve çalışanlar için  Kendi İşini Kendin Gör merkezleri, okul öncesi eğitimi ve çocuk bakım üniteleri ile Atakum Rehabilitasyon Merkezi'ni(ATAREM) halkın hizmetine sunacaklarını müjdeledi.

ÖNCE ATAKUMLULARA SORULUYOR


Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Atakum'u Atakum halkıyla birlikte yöneteceklerini belirten  Zihni Şahin, "Bu anlayışımızın bir göstergesi olarak İnteraktif Uygulama'yı hayata geçirdik. Bu uygulama ile Atakumlu hemşerilerimizin görüşlerini alıyoruz. Bu görüşleri dikkate alarak Atakum için çok önemli projeler hazırladık, hazırlamaya devam ediyoruz" şejlinde konuştu.

Atakum'da her insana dokunan, her vatandaşın faydalanacağı projeleri hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Şahin, "Bu projeler, Atakum'u ulusal bir şehir olmaktan uluslararası marka bir şehir olmaya taşıyacak. Kültür ve sanat, gençlik ve spor, eğitim ve estetik, çevre ve sosyal hayat, turizm ve ulaşım, bilgi ve teknoloji, kadın ve çocuk, yaşlılar ve sağlık gibi bir çok alanda vizyon projelerimiz hazır. Bunları halkımızla paylaşacağız" dedi.

ATAKUM REHABİLİTASYON MERKEZİ(ATAREM)


Hayata geçirilecek olan bu merkezde özel eğitim alması gereken vatandaşlarımıza yönelik kültürel, sanatsal ve eğitsel etkinlikler yapılacak. ATAREM, özel eğitim ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sosyal hayata katılımlarını sağlayıp, üretken ve daha mutlu bireyler haline gelmeleri amacıyla kurulacak.

HAYAT STANDARDI YÜKSELECEK


Zihni Şahin sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bu projelerimizle öncelikle dezavantajlı ve ihtiyaç sahibi insanlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılayacağız, hayat standartlarını yükselteceğiz. İnsanımızı rahat ettireceğiz. Ayrıca diğer vizyon projelerimizle tüm Atakumlu hemşerilerimizle beraber olarak uluslararası marka bir şehir haline geleceğiz."


Geri Dön