23 / 04 / 2024

Samsun Atakum'da 59.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun Atakum'da 59.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan arsayı 59 milyon 169 bin 270 TL bedelle satışa çıkardı.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 59 milyon 169 bin 270 TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1-Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 14.09.2021 tarih, 2-1-369 sayılı kararı gereği; Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Atakum İlçesi, Balaç Mahallesinde kayıtlı olan aşağıdaki tabloda Sıra No, İlçe, Mahalle, Ada, Parsel no, Alanı, Niteliği, İmar Durumu, Muhammen Satış Bedeli ve Geçici Teminat Bedeli belirtilen “Arsa” vasıflı 1 adet taşınmazın, tanzim olunan şartnamesine göre ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36.maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile tamamı peşin ödenmek üzere satışı yapılacaktır. 

Samsun Atakum da 59.2 milyon TL ye satılık arsa!

2- İhalelerde yarışma (artırım) muhammen satış bedeli üzerinden yapılacaktır.
3- İhale Şartnameleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığından ücretsiz temin edilir.
4- Teklif verecek kişiler, ayrıntılı bilgi için, Samsun Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanlığına şahsen veya 0 362 431 60 90 / 1152 - 1153 – 1154 – 1419 no.lu telefonlar ile başvuruda bulunabileceklerdir.
5- İhaleye katılacak olanlardan istenecek belgeler:
A) İstekli gerçek kişi ise:
a) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
b) İkametgâh Belgesi (İlçe Nüfus Müdürlüğü veya e-Devlet üzerinden alınacaktır.)
c) İhaleye girecek kişinin noter onaylı imza sirküsü (Noterden tanzim edilecektir.)
d) Adres Beyannamesi (Belediyemiz Emlak Şube Müdürlüğü’nden tanzim edilecektir.)
e) İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunanın noter tasdikli vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri (Noterden tanzim edilecektir.)
Samsun Atakum da 59.2 milyon TL ye satılık arsa!
f) Geçici teminat (2886 sayılı DİK ‘da belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler ) (Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü’nden tanzim
edilecektir.)
g) İhaleye katılanın Büyükşehir Belediyesine problemli borcu ve ilişiği olmadığına dair belge (Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü’nden tanzim edilecektir.)
h) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge (Belediyemiz Emlak Şube Müdürlüğü’nden tanzim edilecektir.)
i) Yer Görme Belgesi ve Taahhütname (Belediyemiz Emlak Şube Müdürlüğü’nden tanzim edilecektir.)
B) İstekli tüzel kişi ise:
a) Ticaret Odası’ndan veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair 2021 yılı içinde alınmış belge
b) Şirketin adına ihaleye girecek kişi veya kişilerin bu tüzel kişi vekili olduğuna dair noter onaylı vekâletname ve imza sirküleri
c) Tebligat için adres ve telefon bilgilerini gösterir yazı
d) Geçici teminat (2886 sayılı DİK’da belirtilen geçici teminat olarak kabul edilen değerler) (Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü’nden tanzim edilecektir.)
e) 2886 sayılı D.İ.K. göre ihalelere katılmaktan yasaklı ve cezalı olmadığına dair belge (Belediyemiz Emlak Şube Müdürlüğü’nden tanzim edilecektir.)
f) Şirketin Samsun Büyükşehir Belediyesine borcu ve ilişiği olmadığına dair belge (Belediyemiz Gelirler Şube Müdürlüğü’nden tanzim edilecektir.)
g) Yer Görme Belgesi ve Taahhütname (Belediyemiz Emlak Şube Müdürlüğü’nden tanzim edilecektir.)
C) Ortak girişim ise:
Ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarında belirtilen esaslara göre ayrı ayrı hazırlayacakları belgeler
6- Teklifler ilanda belirtilen saate kadar, sıra numaralı alındılar karşılığında Samsun Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına (Encümen Kalemine) verilir. Alındı numarası zarfın üzerine yazılır. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilir. Bu takdirde dış zarfın üzerine Komisyon Başkanlığının adresi ile hangi işe ait olduğu, isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi yazılır. Posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması şarttır. Komisyon Başkanlığına verilen tekliflerin herhangi bir sebeple geri alınamayacağı ilan olunur.


Geri Dön