20 / 04 / 2024

Samsun İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım atıldı!

Samsun İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım atıldı!

Kökçüoğlu ve Hastane mahallerinde yıllardır beklenen dönüşüm için herşeyin tamamlandığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Tok, İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım attıklarını söyledi.



İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kökçüoğlu ve Hastane mahallerinde yıllardır beklenen dönüşüm için herşeyin tamamlandığını söyledi.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok İlkadım’da mega dönüşüm için önemli bir adım attıklarını ifade ederek “Kökçüoğlu ve Hastane mahallerinde yıllardır beklenen dönüşüm için tüm planlama ve imar uygulamaları tamamlandı. Vatandaşlar artık gecekondudan kurtulup yeni konutlar yapabilecek.  Denizi ve şehri en iyi noktadan gören Hastane ve Kökçüoğlu Mahallesi'nin 'Yerinde Dönüşüm'le herkes tarafından tercih edilen bir merkez olacak. Bu değişim ve dönüşüm İlkadım için milat olacak.” dedi. 


Tok, "Yeni Belediye Hizmet Binamızın Temel Atma Törenini görkemli bir şekilde yaptık. Aynı gün Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezinin tanıtımını gerçekleştirdik. Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesi hızla yükseliyor. Unkapanı Kültür Merkezi yenilenerek modern bir merkez haline geliyor. Kentsel dönüşümde çok büyük adımlar attık. Bunlar gibi birçok hizmeti siz değerli hemşerilerimizle buluşturmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Tüm bu hizmetler ve spordan eğitime camilerimizden okullarımıza bir çok örnek proje ile İlkadım gelişiyor ve güzelleşiyor" dedi.


Samsun Gazetesi


Geri Dön