20 / 04 / 2024

Samsun Lojistik Merkezi'ndeki depolar kiralanmaya başladı!

Samsun Lojistik Merkezi'ndeki depolar kiralanmaya başladı!

Samsun'a gelen Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Dilemre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gündem ise Lojistik Merkezi projesi oldu.



 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ekonomi Bakanlığı Destek ve Uygulamaları İstişare Toplantısı için Samsun'a gelen Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Dilemre ve beraberindeki heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretin gündemi Samsun ekonomisinin şah damarı olacak Lojistik Merkezi projesi oldu.

Samsun Lojistik Merkezi’nin ülke ekonomisine katkılarının şimdiden gün yüzüne çıktığını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Son yıllarda tüm Türkiye’de gözle görülür şekilde yükselen bir ivmeye sahip olan ekonomimizin Samsun’daki gelişimi de aşikardır. Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için imza attığımız en büyük projelerden birisi olan Samsun Lojistik Merkezi’nin önemi bizim için gerçekten çok büyük. Bölgenin kuzeye açılan kapısı konumunda olan Samsun Lojistik Merkezi’nde depolarımız kiralanmaya başladı. Yapılan yatırımın en kısa zamanda kendisini ödeyeceğini ümit ediyoruz. Kentimizin ve ülkemizin ekonomik kalkınmasıyla ilgili büyük hayallerimiz var. İnşallah hepsi bir bir gerçekleşecek. Bu çalışmanın hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.


Geri Dön