25 / 04 / 2024

Samsun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Samsun Canik Belediyesi, 'Başkan Mahallemde' projesi kapsamında mahalle buluşmalarına devam ediyor.



Samsun Canik Belediyesi, vatandaşların isteklerini dinleyerek ve beklentilerini bizzat yerinde dinleyip, çözüm noktasında istişare edebilmek için 'Başkan Mahallemde' projesi kapsamında mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Samsun Gazetesi'nden Dilber Bahadır'ın haberine göre; Soğuksu ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde gerçekleşen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu da katılım sağladı.

DEMİR, TARİH VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, buluşmalar ile vatandaşların sorunlarını çözmek için çaba içerisinde bulunduklarını söyleyerek "Kentsel dönüşüm konusunda bu bölgede büyük bir beklenti var. İnşallah 2020 yılının başında ihalesi yapılacak. Özellikle Soğuksu ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde kentsel dönüşümü başlatıyoruz. Sadece Canik değil, İlkadım İlçesi'nde bulunan Hastanebaşı, Zeytinlik, mahalleleri gibi bölgelerde de başlayacak" açıklamasında bulundu.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Halk buluşmalarına hız kesmeden sürdüren Canik Belediyesi'nin Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Bu proje kapsamında vatandaşlarımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Bu toplantılarla bir adım ilerisini  görebiliyoruz. Kentsel dönüşümde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak koordineli çalışıyoruz. En son yapılan toplantıda görüşüldü. İnşallah ocak ayında ihale çalışmaları başlayacak. Yıllardır ilçemizin çözülmeyen sorunu inşallah çözülmeye başlanacak" dedi.

 Samsun da kentsel dönüşüm başlıyor!


Geri Dön