26 / 04 / 2024

Samsun'da kentsel dönüşüm hız kazanmalı!

Samsun'da kentsel dönüşüm hız kazanmalı!

Milletvekili Köktaş, Samsun'un kentsel dönüşümde geciktiğini belirterek, "Nedenleri tartışılabilir. Ama hızla dönüşüm gerekir" dedi. Köktaş, Bakan Demircan'ın tecrübeli bir ağabey olduğunu söyledi



AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Hedef Halk Gazetesi'ni ve  Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar'ı ziyaret etti. Ziyarette gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Köktaş, kabine değişikliğinin şifrelerini anlattı.  15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin yıl dönümünde Samsun'da vatandaşların siyasi partilerinin, bürokratların ve sivil toplum  kuruluşlarının güçlü bir şekilde mesaj vererek darbelerin karşısında durdurduğuna dikkati çekti. Köktaş, "Vatandaşlarımız ülkemizin birliğine uzatılmak istenen tüm müdahalelere karşı tek yürek olarak gerekli mesajı vermiştir "dedi. 


AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,  Samsun'un kentsel dönüşümde o ya da, bu nedenle geç kaldığını vurguladı. Özellikle merkezdeki ilçelerde kentin üst kısımlarında kentin rahatlaması ve gelişmesi açısından kentsel dönüşümün çok daha öncelerden başlatılması gerektiğini ifade eden Köktaş,"Samsun bu geçişi çok önceden örnek bir çalışmayla yapmalıydı. İlçe belediyelerinin bu çalışmalarının olduğunu biliyorum. Şimdi tamamlandı sanırım. Hızla hayata geçirilmeli. Dönüşüme ihtiyaç olduğu bir gerçek" diye konuştu. 



Hedef Halk 


Geri Dön