29 / 03 / 2024

Samsung RB56TS754WW No Frost Buzdolabı en uygun nereden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Samsung RB56TS754WW No Frost Buzdolabı en uygun nereden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

İkili soğutma teknolojisiyle yiyecekleri uzun süre ilk günkü tazeliğinde tutan Samsung RB56TS754WW, kombi tipi şık tasarımıyla çok beğeniliyor. Peki, Samsung RB56TS754WW No Frost Buzdolab kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...



Teknoloji devi Samsung kaliteli ve yaratıcı tasarımlarıyla öne çıkan buzdolabı modelleriyle pazarın en iddialı örneklerini sunmaya devam ediyor. Twin Cooling İkili Soğutma Teknolojisi ile gıdaları uzun süre taze tutan Samsung RB56TS754WW No Frost buzdolabı, 580 litre kapasitesi, ayalanabilir kapı yönü, güvenli ve sağlam rafları ile büyük beğeni topluyor.

 Samsung RB56TS754WW No Frost Buzdolabı en uygun nereden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

TWIN COOLING İKİLİ SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ 

Gıdaları daha uzun süre taze tutar. Soğutucudaki ve dondurucudaki sıcaklığı ve nemi ideal seviyede ayarlar. Ayrıca soğutma işlemi sırasında soğuk havayı buzdolabının her köşesine dağıtır. Böylece gıdalar nemli ve taze kalarak lezzet kaybına uğramaz.

DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAPI YÖNÜ 

Buzdolabı ve dondurucunun kapılarının açılacağı yön seçilerek genel mutfak düzenine uyum sağlanır. Üstündeki menteşelerin yerleri değiştirilerek kapı yönü kolayca ayarlanır. Böylece buzdolabı istenilen her yere yerleştirilebilir.

DAHA GÜVENLİ VE SAĞLAM RAFLAR

Karpuz gibi ağır yiyecekler rahat ve güvenli bir şekilde saklanabilir. Temperli cam raflar 100 kg’a kadar ağırlığa dayanacak şekilde tasarlanarak test edilmiştir. Bu sayede büyük tencerelerde hazırlanmış yemekler de buzdolabına konabilir.

LED AYDINLATMA

Yer ve enerji tasarrufu sağlayan LED aydınlatma ile buzdolabındaki malzemeleri bulmak kolaylaşır. Klasik aydınlatmaya oranla daha verimli, daha ince ve parlaktır. Yumuşak ışığıyla gözleri rahatsız etmez.

NEM KONTROL KLAPESİ

Besinlerin tazeliğini ve tadını daha uzun süre korur. Nem Kontrol Klapesi ile hava deliğini kolayca açıp kapayarak sebzelikteki nem ayarlanır. Nem seviyesinin ayarlanmasına olanak tanıyan bu özellik, gıdaları saklamak için ideal ortamı oluşturarak meyve ve sebzelerin daha taze kalmasını sağlar.

AYARLANABİLİR RAF

Saklama alanlarının en iyi şekilde kullanılmasını ve daha sık tüketilen yiyecek ve içeceklere hızlıca ulaşılmasını sağlar. Ayarlanabilir raf özelliği daha çok ve daha farklı ebatlardaki nesneleri kolayca düzenleyerek saklamaya yardım eder. Değişik boyutlardaki şişe, kavanoz ve kutuların yerleştirileceği alanlar ayarlanarak sabit durmaları sağlanır.

DİJİTAL İNVERTER KOMPRESÖR 

Dijital İnverter Kompresör soğutma gereksinimine göre hızını otomatik olarak ayarlar. Daha az enerji ile daha sessiz çalışır. Dijital İnverter Kompresör 10 yıl garantilidir.

Peki, Samsung RB56TS754WW No Frost Buzdolabı fiyatı ne kadar, teknik özellikleri ne? En uygun nerede satılıyor?


Geri Dön