28 / 03 / 2024

Profilo BD2155WFNN 453 L Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Profilo BD2155WFNN 453 L Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Profilo BD2155WFNN 453 L No Frost Buzdolabı; AirFresh teknolojisi, emniyetli cam rafları ve hızlı donduruma özelliği ile dikkat çekiyor. Peki, Profilo BD2155WFNN, en ucuz nerede satılıyor, fiyatı kaç TL? İşte detaylar...



Çift kapılı ve şık bir tasarıma sahip olan Profilo BD2155WFNN 453 L No Frost Buzdolabı, sessiz çalışma performansı ve geniş iç hacmiyle öne çıkıyor.

 Profilo BD2155WFNN 453 L Buzdolabı kaç TL, en uygun nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Fonksiyonel ve esnek kullanıma uygun dizayn edilmiş iç yapısı, yiyeceklerin ve saklama kaplarının ebatlarına göre yeniden şekillendirmeye imkan tanıyor. Dayanıklı ve emniyetli 4 adet cam rafından 3'ü kullanım durumuna göre ayarlanabilir özellikte. Ayrıca 3 adet kapı rafı da içecekler ve kavanozlu gıdalar için ekstra alan sağlıyor.

Buzluk 118, soğutucu 335 olmak üzere toplam 453 litre hacme sahip olan Profilo BD2155WFNN, nem kontrollü extra fresh çekmecesi sayesinde meyve ve sebzelerin tazeliğini ve vitaminlerini uzun süre korur. Multi airflow çok yönlü hava akış sistemiyle de soğuk havanın bölümlere dengeli dağılımını sağlar. Soğuk havanın raflar arasında eşit olarak dolaşması soğutma işlemini hızlandırır ve buzdolabının her köşesindeki homojen soğutma, yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlar. AirFresh filtre ise gıda kokularının birbirine karışmasını önler. Hızlı dondurma teknolojisi olarak da bilinen süper dondurma fonksiyonu sayesinde dondurucu bölmesine konulan gıdalar kısa sürede donar. Bu da gıdalarda bakteri üreme olasılığını azaltır.

Dondurucu bölmesinin üstünde yer alan LED ekranlı kontrol paneli sayesinde dolap içi ısı kontrol edilebilir, istenilen çalışma modu seçilebilir. Hem dondurucu hem de soğutucu bölmelerinde yer alan LED aydınlatma sistemi sayesinde dolap ne kadar dolu olursa olsun tüm gıdalar görülür. Böylece rafların arkasında kaldığı için unutulan yiyecek sorununu ortadan kalkar.

Peki, Profilo BD2155WFNN 453 L No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? Enerji sınıfı nedir?


Geri Dön