24 / 04 / 2024

Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi kaç TL, en ucuz nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi kaç TL, en ucuz nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Akıllı deterjan sistemi, yarım yük yıkama fonksiyonu, 3 kademeli üst sepeti ile öne çıkan Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi, mükemmel hijyenden de taviz vermiyor. Peki Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi kaç programlı, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Bulaşıkları teknolojiyle buluşturarak yıkayan cihaz 4 farklı programa sahip. Beyaz renkte tasarlanan ürünün derinliği 60 santimetre. Mutfaklarda bulaşık makinesi için ayrılan bölüme rahatlıkla yerleştirilir.

 Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi kaç TL, en ucuz nereden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi...

Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi'nin en önemli özelliklerden biri olan yarım yük fonksiyonu; cihazın tam dolmasını beklemeden bulaşıkların yıkanmasını sağlar. Ayrıca üst sepetin yüksekliğini ayarlayarak, alt sepette tencere ve tavalara yer açmak mümkün. Böylece büyük mutfak gereçleri dahi sığdırma sorunu yaşamadan yıkanır.

PROFİLO BM4320EG BULAŞIK MAKİNESİ'NİN ÖZELİKLERİ

Akıllı Deterjan Dozaj Sistemi
Tablet deterjan, yıkamanın en uygun anında, özel tasarlanmış sepet bölümüne otomatik olarak düşer. Böylece deterjan tamamen çözülerek kusursuz yıkama sağlar.

Yarım Yük Yıkama Fonksiyonu 
Az bulaşık çıkaran ve dolmasını bekleyecek zamanı olmayan, bekar, yalnız yaşayan ya da acil bulaşık yıkamaya ihtiyacı olanlar için ideal bir seçenektir. Hem su, hem elektrik israfını önleyerek az miktardaki bulaşığı makinenin dolmasını beklemeden yıkamayı sağlar.

HijyenEkstra ile Kusursuz Hijyen
Hijyen Ekstra; Yoğun hijyen gerektiren bulaşıkları uzun süre ve yüksek ısıda yıkama yaparak derinlemesine temizler.

3 Kademeli Asansörlü Üst Sepet 
Üst sepet, kenarlarında bulunan mandallar yardımıyla dolu halde bile aşağı ve yukarıya hareket ettirilerek ayarlanır. Böylece alt sepete büyük tabak, tencere ve tavalar, üst sepete ise uzun bardaklar kolaylıkla yerleştirilir. 

Profilo BM4320EG Bulaşık Makinesi ne kadar su harcar? İşte cevabı...

 


Geri Dön