26 / 04 / 2024

4 programlı Beko bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nereden alınır? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

4 programlı Beko bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nereden alınır? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 4 yıkama programının yanı sıra inox şıklığı ve 14 kişilik kapasitesiyle öne çıkıyor. Peki Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi'nin fiyatı ne kadar, özellikleri ne? İşte detaylar...



Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi'nin program seçimi LED ekran üzerinden yapılır. 70 derece yıkama sıcaklığı sunan Yoğun 70 °C Programı; uzun süre beklemiş çok kirli bulaşıklar için ve kızartma yapılmış aşırı yağlı tencere ve tavalar için rahatlıkla kullanılabilir. 

4 programlı Beko bulaşık makinesi kaç TL? En uygun nereden alınır? 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ekonomi 50°C Programı; ekonomik bir temizlik sağlar. Orta kirlilikteki günlük bulaşıklar için uygundur. Diğer programlara göre daha uzun bir süre yıkama yapar. Ancak en ekonomik yıkama programıdır ve yıkama süresi içinde enerji ve suyu verimli kullanır. 

35°C yıkama sıcaklığı sunan Mini 30 Dakika Programı; ön yıkama yapılmış az kirli bulaşıklar için idealdir. Hızlı 58 Dakika programı ise; beklemiş, normal kirlilik seviyesindeki günlük bulaşıkları 58 dakika içinde yıkar. 60°C yıkama sıcaklığı sunan bu program, günlük kullanım için pratik bir seçenek.

Bulaşık makinesinin hijyeni için geliştirilen Makine Yıkama Programı, 70 derece yıkama sıcaklığında üst düzey temizlik sunar. Bu program ayda 1-2 kere makine boşken temizleyicilerle beraber çalıştırlarak hijyen sağlar. Böylece bulaşık makinesinde kötü koku oluşmaz ve yıkama performansı yüksek kalmaya devam eder.  

BEKO BM 4044 I BULAŞIK MAKİNESİ'NİN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Hijyen Max Fonksiyonu
Yüksek sıcaklık sayesinde oluşan buhar ve ekstra sıcak durulamanın etkisiyle maksimum hijyen fonksiyonu virüs ve bakterilerin %99,99'unu öldürür. 164 dakika süreli Yoğun 70°C programının bu özellik ile çalıştırılması durumunda bulaşıkların her noktasında hijyen sağlanır.

Ekstra Parlaklık / Kurutma Fonksiyonu
Program sonunda gerçekleşen ekstra kurutma ve buhar uygulaması ile bulaşıkların üzerinde su damlasından eser kalmaz. Bu sayede cam ve porselenler daha parlak olur.

Peki, Beko Bulaşık Makineleri en uygun fiyata nerede satılıyor? Beko BM 4044 I Bulaşık Makinesi ne kadar?

 


Geri Dön