26 / 04 / 2024

Samsung RL4323RBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı'nda 2 bin TL'ye varan indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung RL4323RBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı'nda 2 bin TL'ye varan indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung RL4323RBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı, üst tarafı soğutucu, alt tarafı dondurucu olarak işlev görür. No frost teknolojisi ile ürünler üzerinde buzlanma oluşması engellenir. Peki No-Frost teknolojisi ne?



 Samsung RL4323RBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı nda 2 bin TL ye varan indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi
Samsung No- Frost buzdolabı güçlü dondurma özelliği ile yaz kış bir çok ürünü buzlanma ve ya kristalleşme olmadan günlerce muhafaza eder. Koku giderici özelliği ile bir çok ürünün kokusunun birbirine karışmasını engeller.

BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • Dondurucu bölümü ile beraber soğutucusu alanıyla da kullanıcılarına büyük bir saklama alanı sunan Samsung RL4323RBAWW tr 473 litre beyaz buzdolabı modeliyle günlük gereksinimlerinizi rahatlıkla karşılayabilmenize yardımcı olur.
  • Buzdolabında yer alan soğutucu bölümünün toplam hacmi 308 litredir. 700 x 1850 x 705 mm boyutlarına sahip buzdolabı ile ihtiyacınızdan fazla alanı kullanabilirsiniz.
  • Soğutucu bölümünde iki adet büyük çekmece, bir adet yükseklik olarak diğerlerine göre daha kısa bir çekmece ve bir adet küçük raf yer alır. Dondurucu bölümünün raflar yerine çekmecelerden oluşması, buzdolabının kullanışlı olmasını sağlar.
  • İçerisinde aynı zamanda büklümlü buzmatik vardır. Küçük bir çekmeceye benzeyen buzmatik, rahat bir şekilde buz yapılmasını sağlar. Dondurucu bölümü dört ayrı rafı ve geniş saklama alanı ile toplam 132 litre kapasiteyle bir çok ürünü muhafaza eder.
  • Büyük çekmecelerin içinde bütün tavuk gibi fazla alan kaplayan ürünlerinizi rahat bir şekilde saklayabilirsiniz.Aynı zamanda dondurucu bölümü Güçlü Dondurma fonksiyonuyla işlev görmektedir.
  • Bu fonksiyon sayesinde taze gıdalarınızı kısa süre içinde dondurabilir, lezzetini ve aromasını kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz. Güçlü Dondurma özelliğini aktif ettikten 50 saat sonra otomatik olarak kapanma gösterir.
  • Koku Giderici gibi ek özelliklere sahip RL4323RBAWW buzdolabı gıdaların daha iyi bir ortamda muhafaza edilmesini mümkün kılar.

Peki Samsung buzdolabı özelliklerinden biri olan No frost teknolojisinin işlevi nedir?


Geri Dön