25 / 04 / 2024

LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimde! Sakın kaçırmayın! İşte LG 8 Mart 2023 fiyat listesi 

LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimde! Sakın kaçırmayın! İşte LG 8 Mart 2023 fiyat listesi 

LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da tüketicisini bekliyor. Peki No Frost buzdolabı ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimde! Sakın kaçırmayın! İşte LG 8 Mart 2023 fiyat listesi 
NoFrost teknolojisi ile geliştirilen LG GC-B569NQLM çift kapılı alttan donduruculu buzdolabı buzlanma sorununu ortadan kaldırıyor. Gelişmiş teknolojisi ile içerisinde bulunan gıdaları ideal şartlarda muhafaza ediyor.

Buzdolabında kapı raflarında saklanan gıdalar için soğutma sistemi yer alıyor. LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı  Çekirdek aileler için geniş gıda depolama hacmi sağlıyor. LG GC-B569NQLM çift kapılı alttan donduruculu buzdolabı sebze ve meyveler için tazeliği her mevsim koruyor.

Tazeliği koruyan Nature Fresh teknolojisi sayesinde LG çift kapılı alttan donduruculu buzdolabı gıdaların canlı kalmasını sağlıyor. Tat ve kokularını muhafaza eden LG çift kapılı alttan donduruculu buzdolabında aynı zamanda Door Cooling teknolojisi yer alıyor. Böylece kapı raflarına konulan ürünlerin hızlı bir şekilde soğutulması gerçekleştiriliyor. 

LG çift kapılı alttan donduruculu buzdolabının ön tavan kısmında hava kanalları yer alıyor. LG GC-B569NQLM çift kapılı alttan donduruculu buzdolabı üst kapı iç bölgelerindeki ürünlerin üzerine yönlendirilen soğuk hava ile soğutma işlemi donma yapmayacak bir şekilde gerçekleştiriyor. 

LG GC-B569NQLM çift kapılı alttan donduruculu buzdolabı kapısı kapatıldıktan sonraki 15 saniye sonunda soğutma işlemi devreye giriyor. Standart soğutma işlemlerine göre %32 daha hızlı soğutma işlemi gerçekleştiren bu cihaz her alandan verim sağlıyor.

Aynı zamanda üründe Smart İnverter kompresör bulunuyor. Kapı açık uyarı sistemi bulunan LG GC-B569NQLM çift kapılı alttan donduruculu buzdolabında ayrıca çocuk kilit sistemide yer alıyor. Çoklu hava akışına sahip cihaz özellikleri ile içerisinde daima temiz hava barındırıyor. Teknik donanımları arasında uzaktan kontrol özelliği de ses getiriyor. 

Peki LG buzdolabı ThinQ uygulaması ne işe yarıyor? 

 


Geri Dön