29 / 03 / 2024

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?



LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi
Geniş iç hacme sahip teknoloji harikası LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı çeşitli fonksiyonları sayesinde yaz kış demeden bir çok gıda malzemesini uzun süre saklıyor.LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı  24 saatte 12 kg dondurma kapasitesine sahiptir. 122 litrelik dondurucu 3 raflı olarak çıkıyor karşımıza. 329 litre soğutucu ve 122 litre dondurucu kapasitesi ile oldukça fazla yiyeceği saklamanıza imkan sunuyor.

LG GC -B569BLMC buzdolabı özellikleri sayesinde yiyeceklerin ve içeceklerin uzun süre taze kalmasına olanak sunuyor. DoorCooling+™ teknolojili buzdolabının ön tavanında bulunan hava kanalları, soğuk havayı üst kapı içi bölmelerinde saklanan ürünlerin üzerine yönlendiriyor. Kapı soğutma, kapılar kapandıktan 15 saniye sonra devreye giriyor. Üstte bulunan soğutucu bölme sayesinde günlük kullanılan yiyecek ve içeceklere kolay ulaşmanızı sağlıyor.

Soğutucu bölümü hızlı soğutma özelliği ile yiyecek ve içecekleri hızlı bir şekilde soğutuyor.
Fresh Balancer™ teknolojisi içerisindeki nem seviyelerini optimize ederek meyvelerinizin ve sebzelerinizin tazelğini uzatır. LG-B569BMC buzdolabının soğutucu bölümünde iki kademeli katlanır raf yer alıyor. Bu şık alta monte buzdolabı, uzun şişeler için 2 Kademeli Katlanır Raf ve belli ürünleri dondurma ve buzunu çözme ihtiyacını azaltmaya yardımcı Soğutulmuş Bölme özelliklerini kullanıcılarına sunuyor.

Peki LG no frost kombi buzdolabında bulunan diğer özellikler neler?


Geri Dön