26 / 04 / 2024

Samsung Solo Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özelikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung Solo Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özelikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung mikrodalga fırın 23 litrelik hacmi ve üçlü dağıtım sistemiyle bir çok yemeği eşit sıcaklıkta pişirilir.Peki hem eşit hem de kontrollü pişirme sağlayan mikrodalga fırının diğer özellikleri neler?



Samsung Solo Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özelikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi
Şık ve modern tasarımıyla mutfakları süsleyen mikrodalga fırın yemek pişirme işleminin yanında buz çözme fonksiyonunada sahiptir.Üçlü dağıtım sistemi yer alan fırında yiyecekler eşit ısıda pişiyor.

MİKRODALGA FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Solo kullanım tipi ile geliştirilen Samsung mikrodalga fırın modeli 23 lt hacme sahiptir. Mekanik olarak kontrol edilen mikrodalga fırın modeli 6 farklı güç kademesi barındırıyor. 
  • 288 mm döner tabla çapına sahip olan mikrodalga fırında ızgara özelliği bulunuyor. Mikrodalga fırında buz çözme fonksiyonu da yer alıyor
  • Ayrıca dijital saati de bulunan mikrodalga fırın modelinin zamanlayıcı özelliği vardır. 12 kg ağırlığa sahip olan mikrodalga fırın modelinde yükseklik 275 mm, genişlik 489 mm, derinlik ise 374 mm olarak ölçülüyor.
  • Çift kontrol düğmesi, pişirme süresi ve ağırlığını ayarlayabilme imkanı sunuyor. Ayrıca, en uygun güç ayarı da seçilebiliyor. Bu sayede yemekler çok daha hassas biçimde pişiriliyor. 
  • Üçlü dağıtım sistemi bulunan mikrodalga fırında, pişirilen tüm yemeklerin lezzetli olması sağlanıyor. Mikrodalga 3 farklı yöne yayılıyor. Bu sayede her köşeye erişerek gıdaların farklı alanlarına nüfuz ediyor. Hem eşit hem de kontrollü pişirme sağlanıyor.
  • Mikrodalga fırın modelinin güç tüketimi incelendiğinde 1150 W değerine ulaşılıyor.Ayrıca iç yüzeyi seramik kaplama olduğu için kullanım sonrasında kolayca temizlenebiliyor
  • Süre kısa ise güç seviyesinin yüksek tutulması öneriliyor. Özellikle de ısıtma işlemi için uygun bulunuyor. Ancak pişirme işlemi yapılacaksa ve süre uzunsa güç seviyesinin düşürülmesi öneriliyor. 


Peki mikrodalga fırın en uygun fiyata hangi satış mağazasında satılıyor?


Geri Dön