24 / 04 / 2024

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı ertelendi!

Selim Uyar,  150 milyon Euro’ya satın aldığı Venedik’teki San Clemente Palace Kempinski Otel’in açılışı koronavirüs nedeniyle ertelediği haberleri üzerine, açıklama yaptı...



Permak Grubu Başkanı Selim Uyar, İtalya’nın San Clemente Adası'nda bulunan otelleri San Clemente Palace Kempinski'nin açılışı hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

Kelebek'te yer alan habare göre; Selim Uyar açıklamasında, “Bildiğiniz gibi koronavirüs tüm dünyayı etkilemektedir. İtalya da çok fazla turist çeken bir ülke olduğu için vaka sayısı yüksek seyretmektedir. Durum böyleyken sektörümüzde yer alan bazı kişiler, yatırımımız hakkında sosyal medyada bir nevi felaket tellallığı yapmışlardır. Venedik'i koruma amaçlı alınan tedbirler, turizmi bir süreliğine negatif etkilese de, organizasyon geliştirmeleri ve ilave yeni yatırımlarla otelin açılışa hazırlanması çalışmaları titizlikle devam etmektedir.

Bu geçici sıkıntılı sürede, başta Genel Müdürümüz Bay Appelbaum olmak üzere tüm otel çalışanlarına gösterdikleri dayanışma için teşekkür etmek isterim. Bu büyük yatırım dünya turizm sektörünün en önemli yatırımlarından biridir. Hem bizim hem Türk iş dünyasının gurur kaynağı olmaya devam edecektir." ifadeleri yer aldı.


Geri Dön