26 / 04 / 2024

Sancaktepe Bad-ı Saba Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Sancaktepe Bad-ı Saba Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sancaktepe Belediyesi Hayırsever iş adamlarının desteğiyle hayata geçirdiği Bad-ı Saba Kuran ve Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.




Sancaktepe Belediyesi ve Hayırsever iş adamlarının desteğiyle yapılan Bad-ı Saba Kuran ve Kültür Merkezi Yenidoğan Mahallesi’nde hizmete açıldı.


14 Nisan Cuma günü gerçekleşen açılış törenine Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, eski Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.


Törende konuşan Başkanı İsmail Erdem, dini hayatın en önemli alanını teşkil eden ibadetlere ve bu ibadetlerin yerine getirilmesinde  önemli bir yer tutan mekânlara ülke insanın çok değer verdiğini belirtti. Başkanımız, bilhassa hayırsever vatandaşlarımız tarafından yaptırılan Kuran Kursları’nda, çocuklara dini bilgiler verilmesi ve kuran öğretimin yapılmasının Müslüman bir ülkede yapılan en doğal gayret olduğunu söyledi. Başkanımız: “ Dinî bilgilerin çocuklarımıza zamanında ve doğru olarak öğretilmesi, geleceğimiz açısından büyük önem taşımaktadır. ” dedi.


Yapılan protokol konuşmalarının ardından Bad-ı Saba Kuran ve Kültür Merkezi dualar eşliğinde hizmete açıldı.




Sancaktepe Belediyesi



Geri Dön