26 / 04 / 2024

Sancaktepe Dumankaya Mozaik kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik kampanyası!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Sancaktepe Dumankaya Mozaik kampanyası kapsamında peşinatsız ödeme yapılabiliyor. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.



Dumankaya Mozaik Konutları Sabiha Gökçen Havalimanı'na 20 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakika, Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Sancaktepe  Dumankaya Mozaik  kampanyası başladı. Toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşan proje  Dumankaya İnşaat  imzası ile inşa ediliyor.


İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen daire seçeneklerine sahip.


Dumankaya Mozaik Rezidans'ta güneşlenme terasları, lavanta hasat alanları, saunalar, hobi odası, yansıma havuzları, yüzme havuzu, fitness alanı, bisiklet park alanları, oturma alanları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı gibi sosyal donatı alanları mevcut.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik kampanyası!

Babalar Günü'ne özel olarak aylık taksitlerin 1.825 TL'den başladığı Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de sıfır peşinat ile daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. Projede yer alan daire fiyatları hakkında bilgi almak için 0216 511 58 00 numaralı telefondan satış ofisini arayabilirsiniz. 


Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım: Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak Sancaktepe / İstanbul 


Dumankaya Mozaik iletişim bilgileri 

Telefon numarası: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön