26 / 04 / 2024

Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon

Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılına kadar erteleniyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Rezidans konum olarak TEM Otoyolu'na 8 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede 799 adet daire ve 1 adet dükkan yer alıyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe güncel fiyatlar...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Toplam 799 tane daire ve 1 tane dükkandan oluşan Dumankaya Mozaik Evleri fiyatları 193 bin TL'den başlıyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Mozaik Rezidans nerede?

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme koşulları!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ödeme koşulları kapsamında peşinat teslimde ödenebiliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen projede kampanyalar ve fırsatlar devam ediyor.

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme planı!

Dumankaya Mozaik Evleri ödeme planı kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. Toplam 799 adet daire ve 1 adet dükkandan oluşan proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik kampanyası kapsamında peşinatsız ödeme yapılabiliyor. Teslimlerin Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Dumankaya Mozaik 60 ay 0 faiz kampanyası için son 3 gün!

Dairelerin alanları minimum 47 metrekareden oluşan Dumankaya Mozaik 60 ay 0 faiz kampanyası için son 3 gün. Projede daire teslimlerinin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Dumankaya Mozaik satış!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Mozaik satış fiyatları 154 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde yükselen projede 799 adet daire ve 1 iş yeri bulunuyor...

Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon numarası...

Dumankaya Mozaik telefon numarası!

Dumankaya İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Dumankaya Mozaik telefon numarası şu şekilde: 0216 511 58 00. İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa edilen projede daire fiyatları 154 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon!

Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik Sitesi 'nde yüzme havuzu, dinlenme alanları, sauna,fitness center ve yürüyüş yolları bulunuyor...

Dumankaya Mozaik konut satış listesi!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje Sancaktepe Metrosu'na 2 dakikalık mesafede bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik konut satış listesi...

Dumankaya Mozaik'te evini seç bu yıl ödemeleri pas geç!

"Dumankaya Mozaik'te evini seç bu yıl ödemeleri pas geç" sloganıyla tanıtılan projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor. Projede daire satış fiyatları 179 bin 520 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası kapsamında ödemeler 2017 yılına kadar erteleniyor. Satışları devam eden projede konutların alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak!

Dumankaya Mozaik kampanyası için son gün 11 Ocak. 60 ay 0 faiz fırsatı ile satışlarına devam eden projede dairelerin alanları 48 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık konut teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Dumankaya Mozaik Residence satılık!

Dumankaya Mozaik Residence satılık daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. 40 bin metrekare arsa alanına sahip projede 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev!

Konum bilgisine göre Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunan projede 60 aya varan vade sağlanıyor. Sancaktepe Dumankaya Mozaik satılık ev fiyatları 173 bin 360 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar!

Dumankaya Mozaik Residence'de 60 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika yakınlıkta olan projede satışlar devam ediyor. İşte Sancaktepe Dumankaya Mozaik güncel fiyatlar...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe satış ofisi telefon!

Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik Sancaktepe satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Dumankaya Mozaik güncel satış fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Dumankaya Mozaik güncel satış fiyatları kapsamında 2+1 daireler 301 bin 796 TL'den başlıyor.

Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje TEM Otoyolu'na 8 dakika uzaklıkta bulunuyor. Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz kampanyası ile satışları devam ediyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya!

Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Dumankaya Mozaik'te satışlar devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte Dumankaya Mozaik Sancaktepe kampanya detayları...

Dumankaya Mozaik kampanyalı ödeme planı!

Dumankaya Mozaik kampanyalı ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sağlanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede satışlar devam ediyor.

Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon Haberi

Dumankaya Mozaik satış ofisi telefon

Dumankaya Mozaik Residence'de konutlar 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Sancaktepe'de yükselen proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Sancaktepe Metrosu'na 2 dakika, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakikalık mesafede olan Dumankaya Mozaik Konutları'nın 2016 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

Sancaktepe Dumankaya Mozaik 2016 kampanyası!

"Taksiti - Peşinatı Pas Geç" kampanyası ile avantajlar sunan Dumankaya Mozaik Evleri ödeme planı kapsamında ödemeler 2017 yılında başlıyor. 


Dumankaya Mozaik Sancaktepe'de bisiklet park alanları, yüzme havuzu, yansıma havuzları, hasat alanları, oturma alanları, hobi odası, fitness alanı, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı, güneşlenme terasları ve saunalar gibi sosyal donatı alanları mevcut. 


İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde yükselen Dumankaya Mozaik Rezidans'ta 799 konut ve 1 dükkan yer alıyor. Projede 1+0 fiyatları 179 bin 520 TL, 1+1...