25 / 04 / 2024

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'in 2.etabı da Sancaktepe'de sizleri bekliyor!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'in 2.etabı da Sancaktepe'de sizleri bekliyor!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Dumankaya Mozaik

Peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sağlanan Dumankaya Mozaik projesi, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde inşa ediliyor. Proje, 799 adet daire ve 1 iş yerinden oluşuyor...



İçerisinde yer alan konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Dumankaya Mozaik'te 2.etap satışları başladı. 


Lansman fırsatları kapsamında peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılan  Dumankaya Mozaik  Evleri, yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. 


Dumankaya İnşaat Mozaik Sancaktepe'te; dinlenme alanları, sauna, yüzme havuzu, fitness center ve yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar mevcut. Projede fiyatlar 149 bin TL'den başlıyor. 


799 adet daire ve 1 iş yerinden meydana gelen Sancaktepe Dumankaya Mozaik, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde yükseliyor. Projenin ilk etap satışları sona erdi. 


Dumankaya İnşaat projesi olarak yaşama geçirilen Dumankaya Mozaik Evleri'nde yer alan daireler 2017 yılının Nisan ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Telefon: 0216 511 58 00

Web: www.dumankaya.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön