24 / 04 / 2024

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz avantajı!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te 60 ay sıfır faiz avantajı!

Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere "Sıfır zahmetli" kampanya sunuyor. İşte Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesini kapsayan kampanyanın ayrıntıları...



Gayrimenkul sektörünün önemli markalarından Dumankaya İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda daire sahibi olmak isteyenlere "Sıfır zahmetli" kampanya sunuyor. Anadolu Yakası'nın yeni yaşam merkezi Sancaktepe'de inşa edilen Dumankaya Mozaik projesinde 60 ay sıfır faiz, peşin alımlarda ise yüzde 12 indirim seçenekleri mevcut.



Dumankaya Mozaik, modern ve çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren mimarisi ile ön plana çıkıyor. Projede, ferahlığı sevenler için yüksek tavanlı daireler, siyah ve beyazın öne çıktığı modern daireler, meşe detaylarla tuğla duvarların sıkça kullanıldığı country tarzı daireler ve minimalizmi sevenler için İskandinav tarzı daireler farklı zevklere hitap ediyor.



İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik projesinde  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. 



Teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması planlanan proje, Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika, TEM Otoyolu'na 8 dakikalık konumda bulunuyor.



Barış Dumankaya: Kira öder gibi ev sahibi olunabilir


Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya kampanya ile ilgili şunları söyledi: “Dumankaya olarak her zaman müşterilerimizin beklentilerine farklılık katacak ürün ve hizmetleri sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kampanyamız uygun taksit seçenekleri ve ödeme planları ile insanları zorlanmadan, kira öder gibi ev sahibi olmasına imkân veriyor. Umuyorum ki; yeni kampanyamız ile daha fazla insanı Dumankaya’nın ayrıcalıklı ve kazançlı dünyası ile tanıştırmış olacağız.”



Sancaktepe  Dumankaya Mozaik  satış ofisi 


Telefon: 0216 511 58 00


Web: www.dumankaya.com



Dumankaya İnşaat


1963 yılında ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere otomotiv, rent a car, sigorta ve PVC kapı pencere üretimi alanında hizmet veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.  Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğu ve “sektörde, bir adım önde giden, en itibarlı marka olmak” vizyonuyla kalitesinden asla ödün vermeden faaliyetlerini sürdürüyor. 



EmlakKulisi.com



- Dumankaya‬ Ritim İstanbul'da sıfır faiz kampanyası! (Tıklayın)






Geri Dön