28 / 03 / 2024

Sancaktepe Mahmut Okutur Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Sancaktepe Mahmut Okutur Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Sancaktepe Belediyesi yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Mevlana Mahallesi’nde temeli geçtiğimiz Mayıs ayında atılan Mahmut Okutur Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.




Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Sancaktepe Belediyesi bu alanda yaptığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Mevlana Mahallesi’nde temeli geçtiğimiz Mayıs ayında atılan Mahmut Okutur  Aile Sağlığı Merkezi ve Muhtarlık binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.


18 Nisan Pazartesi günü gerçekleşen açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız İsmail Erdem, Sağlık hizmetlerinde ilk koruma kademesi olan Aile Sağlığı Merkezleri’ne büyük önem verdiklerini dile getirerek, “Bu hassasiyetimizin neticesinde, bugün ilçemizin 25. Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını Mevlana Mahallemizde atıyoruz. Tabii Aile Sağlığı Merkezleri’nin açılması kadar verimli işletilmesi, kaliteli ve sürdürülebilir hizmet verilmesi de çok önemli. Burada teknolojik donanım yeterliliği kadar, sağlık personelinin niteliği de büyük önem taşıyor. Şunu gururla söyleyebilirim ki, Aile Sağlığı Merkezlerimizdeki sağlık personellerimiz, hem mesleki yeterlilik hem de insan ilişkileri bakımından, oldukça nitelikli, pırıl pırıl insanlardır” şeklinde konuştu.


Kentlerin, ülkelerin, devletlerin gelişmişlik seviyesinin, vatandaşlarına sunduğu nitelikli sosyal hizmetlerle ölçüldüğünün altını çizen Başkanımız Erdem, “ Sosyal hizmetler dediğimiz ise; sağlıktan eğitime, kültür ve sanattan spora geniş bir hizmet yelpazesini kapsar. Bunların her biri, insan yaşamının olmazsa olmazı, yaşam kalitesini artıran öncelikli ihtiyaçlardır. Ama bana göre en önemlisi; insanlarımızın sağlık ihtiyaçlarının en hızlı, güvenilir ve konforlu biçimde karşılanmasıdır” şeklinde konuştu.


Başkanımız Erdem ayrıca ilçemizde; sağlıktan eğitime, kültür ve sanattan spora hayatın her alanına dair nitelikli hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceklerinin müjdesini verdi.



Sancaktepe Belediyesi



Geri Dön