19 / 04 / 2024

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik ihalesi 3. kez ertelendi. Sancaktepe Şehir Hastanesi ihalesi 25 Eylül 2018 Salı günü gerçekleştirilecek.



Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı tarafından İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ön yeterlik ihalesi 3. kez ertelendi. 

Sağlık Bakanlığı, İstanbul Sancaktepe Şehir Hastanesi Projesi'nin kamu özel işbirliği kapsamında yaptırılması için ihale açmıştı 4 Temmuz'da yapılacak olan ihale 8 Ağustos'a ertelenmişti, 8 Ağustos'ta yapılacak olan ihale ise 25 Eylül'e ertelendi. 

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül de ihaleye çıkıyor!

İhale için öngörülen ön yeterlik değerlendirmesine katılabilmek için; başvuru yapacakların aktif varlıklar toplamının en az 750 milyon dolar olması şartı ile, ciro veya net satışların 100 milyon dolardan az olmaması veya öz kaynaklar toplamının 220 milyon dolardan az olmaması şartlarından en az birini sağlaması gerekiyor. 

Sancaktepe Şehir Hastanesi 25 Eylül de ihaleye çıkıyor!

Sancaktepe Şehir Hastanesi, Samandıra ile Sarıgazi arasında yer alan 3 bin 150  dönümlük arsaya sahip askeri bölgede yükseliyor. Sancaktepe Şehir Hastanesi, en az 15 bin personele istihdam sağlayacak. 
 

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com


Geri Dön