26 / 04 / 2024

Sancaktepe Şehir Hastanesi için yeni ihale!

Sancaktepe Şehir Hastanesi için yeni ihale!

4 bin 300 yataklı Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin uygulama projesi için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yeniden ihaleye çıkılıyor...



Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Sancaktepe'de yapımı planlanan 4 bin 300 yataklı şehir hastanesinin uygulama projesi için yeniden ihale düzenleniyor. 

Sabah Gazetesi'nden Zeynel Yaman'ın haberine göre; İhale kapsamında 1 milyon 113 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan şehir hastanesi projesi hazırlanacak. Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin mimari ve mühendislik projesi çizilecek. 

Hastanenin ihalesi ekim ayında iptal edilmişti. 2013 yılında çalışmalarına başlanan ve Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 3 milyon 350 bin metrekarelik alan, 2013 yılında imzalanan protokolle Milli Savunma Bakanlığı'ndan Sağlık Bakanlığı'na devredilmişti.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin, depreme dayanıklı izolatörler kullanılarak mimari projesinin çizimi için Ocak ayında ihale yapılacak. Bir yılda tamamlanacak proje hazırlıkları sonunda yapım için ihale gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Şehir Hastanesi'nin ihalesi yine iptal edildi!
 


Geri Dön