25 / 04 / 2024

Sancaktepe Sence Konutları fiyat!

Sancaktepe Sence Konutları fiyat!

Firma: Adil Grup

Proje: Sence Konutları

Sancaktepe Sence Konutları fiyat 'ları metrekare birim açısından 2 bin liradan başlayarak yükseliş gösteriyor. Sancaktepe Sence projesi İstanbul'un Anadolu Yakası içerisinde Sancaktepe bölgesinde yer alıyor...





2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan daireleri ile alıcıların beğenisine sunulan Sancaktepe  Sence Konutları  projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yükseliyor. 


8 bloktan meydana gelen Sancaktepe Sence Konutları 'nın blokları 3 katlı olarak inşa edildi. Sancaktepe Sence Konutları fiyat ayrıntılarına göre projenin daire fiyatları: 


 Sancaktepe Sence Konutları fiyat!


Sancaktepe Sence Konutları fiyat listesi kapsamında projenin dairelerinin metrekaresi 2 bin lira olarak belirlendi. Sancaktepe Sence Konutları fiyat ve daha detaylı olarak bilgiler 0216 648 20 66 numaralı satış ofisi telefonundan öğrenilebilir. 



Sancaktepe Sence Konutları adresi: 


Sancaktepe Sence Konutları projesi Meclis Mah. Atatürk Cad. No: 109 DAP Futura Centro A4 BLOK D: 9 34785 Sancaktepe/İSTANBUL adresinde hayata geçirildi. 


 Sancaktepe Sence Konutları fiyat!


Sancaktepe Sence Konutları  'nın daire sahiplerine sunduğu olanaklar arasında otopark, koşu parkuru, oyun alanları ve güvenlik olanakları yer alıyor. 


Sancaktepe Sence Konutları projesinde 96 adet daire mevcut durumda. Projenin ödemelerinde daire için yüzde 25'lik peşinat ödeniyor ve kalan miktar 120 aya kadar kadar banka kredisi ile vadeye tabi tutuluyor. 


Telefon: 0216 648 20 66

Web Adresi: http://www.adilgrup.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön