16 / 04 / 2024

SANKO Holding, Anadolu'nun en büyük 500 şirketi araştırmasında ödül aldı!

SANKO Holding, Anadolu'nun en büyük 500 şirketi araştırmasında ödül aldı!

"Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi-Anadolu Kaplanları" araştırmasının 2014 yılı sonuçlarına göre, Anadolu'nun en büyük şirketi Tosçelik oldu.Tiryaki Agro Gıda, Erbakır, Kroman Çelik ve Sarkuysan Elektrolitik Bakır takip etti.



Ekonomist Dergisi'nce düzenlenen "Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi" araştırması ödül töreni, İstanbul Conrad Otel'de yapıldı SANKO Holding, 7 şirketle listeye en çok şirketi giren gruplar kategorisinde ödül aldı.



Ekonomist dergisinin Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliğiyle ve Turkcell'in desteğiyle düzenlediği "Anadolu'nun En Büyük 500 Şirketi-Anadolu Kaplanları" araştırmasının ödül töreni gerçekleştirildi.


TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, törende yaptığı konuşmada, geçmişte ekonomik verilerin parlak olmadığı dönemlerde Anadolu'ya gittiklerinde oradan hep moral aldıklarını belirterek, "Bugün eğer Türk bankacılık sektörü kalkındı ve büyüdü ise bu hep sizin bize aşıladığınız moralle oldu" dedi.


TEB ve Turkcell sponsorluğunda gerçekleştirilen Anadolu 500 ödül törenine, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Ekonomist Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu katıldı. 



SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, Sanko Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Ali Suavi Erengül, Sanko Pazarlama Genel Müdürü Vedat Başsimitçi ve Sanko Enerji Pazarlama Genel Müdürü Cem Aşık'ın da katıldı törende, SANKO Holding, listeye en çok şirketi giren üçüncü grup olarak ödüllendirildi. TEB Kurumsal Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yanması Levent Çelebioğlu, SANKO Holding'in ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu'na takdim etti Bu arada, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, törende yaptığı konuşmaya, Çağ Üniversitesi öğrencisiÖzgecan Aslan'ın hunharca katledilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı. Ateş, bir kız çocuğu babası olarak Özgecan Aslan olayının kendisi üzerinde çok farklı bir üzüntüye yol açtığına vurgu yaptı. 


Manşet Gazetesi


Geri Dön