25 / 04 / 2024

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.



Şanlıurfa Ceylanpınar'da kirasını ödeyemediği için sokakta yaşayan aileye Ceylanpınar Belediyesi sahip çıktı. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, Mevlana Mahallesi'nde yaşayan Süleyman Yıldırım ve ailesinin evleri, geçen yıllardaki yağışlar nedeniyle kullanılmaz duruma geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, aile, kiraladığı evin de ücretini ödemekte zorluk çekince, konutlarının önünde kurdukları derme çatma çadırda kalmaya başladı. Durumu öğrenen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, aradığı Yıldırım ailesine gerekli destek verileceğini dile getirdi.

Belediye Başkan Vekili Yusuf Geçen ve Başkan Yardımcısı Cuma Barutçu, aileyi ziyaret etti. Geçen ve Barutçu, aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Süleyman Yıldırım da yardımlardan dolayı teşekkür ederek, "Allah hepinizden razı olsun. Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu beni arayarak konu hakkında bilgi aldı. İhtiyacımız olan gerekli yardımların yapılacağını belirti. Ceylanpınar Belediyesine ve başkan yardımcılarına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim." diye konuştu.

 

Faik Öztrak'tan kira yardımı talebi!


Geri Dön