24 / 04 / 2024

Faik Öztrak'tan kira yardımı talebi!

Faik Öztrak'tan kira yardımı talebi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak yaptığı açıklamada, "Haydi, bizi dinlemediniz bari akrabanız olan ATO Başkanı’nın sözlerini dinleyin. Esnafa ve işletmelere kira yardımında bulunun" dedi.



CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında, Türkiye'nin derin bir devlet krizini, yakıcı bir ekonomik krizle birlikte yaşadığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, başka ülkelerin de salgınla mücadele için sosyal hareketliliği kısıtlayacak pek çok tedbiri aldığını ancak bunun arkasına vatandaşını koruyacak tedbirleri de koyduğunu dile getiren Öztrak, "Esnafını destekliyor, emekçisini destekliyor, iş insanını destekliyor. Sarayın destek diye bildiği, faiziyle borç vermek, faiziyle borcu ertelemek. Ama dediğim gibi. Şimdi orada da deniz bitti. Haydi, bizi dinlemediniz bari akrabanız olan ATO Başkanı’nın sözlerini dinleyin. Esnafa ve işletmelere kira yardımında bulunun. İlk dalgada esnafa dağıttığınız kredilerin ödeme günü bugün geldi. Bunları iki yıl faizsiz, erteleyin. Esnafın elektrik, su, doğal gaz faturalarını ödeyin." dedi.

Tokat Belediyesi'nden esnafa kira desteği!


Geri Dön