27 / 04 / 2024

şanlıurfa kira desteği

şanlıurfa kira desteği

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? Kira desteği kimlere verilecek?

2024 yılının başında artan kira yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Milyonlarca kişi kira yardımı ödemelerini merak ediyor. Peki kira desteği başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

Şanlıurfa'da depremden zarar gören 180 küçük işletmeye 10 milyon lira hibe desteği...

Şanlıurfa'da, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından gerçekleştirilen "Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı" kapsamında 180 firmaya 10 milyon 305 bin lira destek verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Kentsel dönüşüm kira desteği 10 bin lira olacak mı? Evini dönüştürecekler şimdi bakın!

Son günlerde hızlanan kentsel dönüşüm çalışmaları, kira desteğini gündeme getirdi. Fahiş kiraların ardından verilen kira desteği düşük kaldı. İşte ayrıntılar...

Vatandaşlardan ‘Kentsel dönüşümde kira desteği artırılsın’ talebi!

İstanbul’da kira ortalaması 18 bin TL’yi aştı. Evi kentsel dönüşüme giden yurttaşa verilen kira desteği ise 3 bin 500 TL’de kaldı. Bu nedenle, kentsel dönüşümde desteğin artırılması isteniyor.

Devletten kira desteği: Hesaplara her ay 5 bin 250 TL yatırılıyor!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında vatandaşlara kira desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda 5 bin 625 lira ile 6 bin 750 lira arasında destek ödemesi yapılıyor. İşte detaylar... 

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

İstanbullulara müjde: Kira desteği artacak, rezerv alanlarda daire verilecek!

İstanbul'da olası deprem için düğmeye basıldı. Bu kapsamda kentte kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Deprem riski taşıyan semtlerin rezerv alanlara taşınması planlanıyor. Geride kalan semtlerdeki evler ise yıkılacak. Ayrıca kira desteği de yükseltilecek.

Devlet'ten kira desteği: Hane başına 5.250 TL verilecek!

Devlet evini kentsel dönüşüme veren vatandaşlara kira desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda hane başına 5.250 TL sağlanıyor. Peki, kira yardımlarına zam gelecek mi?

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

Memurların yüzde 93,7’si kira desteği istiyor!

Memur-Sen tarafından talep edilen isteklerden biri de memura kira dedsteği. Bu kapsamda, Memur-Sen tarafından yapılan araştırmaya göre, memurların 93,7’si, işverenden kira yardımı talep ediyor.

şanlıurfa kira desteği Haberi

şanlıurfa kira desteği

Şanlıurfa Ceylanpınar'da kirasını ödeyemediği için sokakta yaşayan aileye Ceylanpınar Belediyesi sahip çıktı. Belediye tarafından yapılan açıklamaya göre, Mevlana Mahallesi'nde yaşayan Süleyman Yıldırım ve ailesinin evleri, geçen yıllardaki yağışlar nedeniyle kullanılmaz duruma geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, aile, kiraladığı evin de ücretini ödemekte zorluk çekince, konutlarının önünde kurdukları derme çatma çadırda kalmaya başladı. Durumu öğrenen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, aradığı Yıldırım ailesine gerekli destek verileceğini dile getirdi.

Belediye Başkan Vekili Yusuf Geçen ve Başkan Yardımcısı Cuma Barutçu, aileyi ziyaret etti. Geçen ve Barutçu, aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Süleyman Yıldırım da yardımlardan dolayı teşekkür ederek, "Allah hepinizden razı olsun. Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu beni arayarak konu hakkında bilgi aldı. İhtiyacımız olan gerekli yardımların yapılacağını belirti....