19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi'nin ihalesi yapıldı!

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi'nin ihalesi yapıldı!

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi düzenlendi.  Proje kapsamında 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konut inşa edilecek.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Şanlıurfa’da hayata geçirilen Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesi düzenlendi. Proje kapsamında 120 iş yeri, 34 dükkân ve 58 konut yaptırılacak. 

Şanlıurfa 63 Gazetesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen ihale kapsamında iş yeri, dükkân ve konutların yanı sıra altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor. Projede, fonksiyonunu yitirmiş yapıların bulunduğu alanların, yenilerek kente kazandırılması amacıyla alanda hak sahipleri ile konut ve iş yeri karşılığı uzlaşma görüşmeleri yürütüldü.

 

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi nin ihalesi yapıldı!

 

Uzlaşma görüşmeleri sonrası kentsel tasarım projesi 3 bölüm halinde planlanıyor. Proje kapsamında 6 adet işyeri, 88 adet ofis ve 463 adet dükkanın inşaatları tamamlanma aşamasına geldi. Modern mimari tarzda hayata geçirilecek projeyle; sosyal donatıları, peyzajı, otoparkları ile çağdaş, güvenli bir çalışma ve yaşam alanı oluşturuldu.


Geri Dön