23 / 04 / 2024

Şanlıurfa Hilvan'a 120 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa Hilvan'a 120 bin metrekarelik mesire alanı!

Şanlıurfa'da başlattığı yeşil atağı çerçevesinde kent merkezine 500 bin metrekarelik yeşil alan kazandıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de aynı hizmetlerini sürdürüyor.




Şanlıurfa'da alt ve üstyapı hizmetleri ile sosyal yaşama yönelik projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan atağı ile de yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Şehir merkezine 500 bin metrekarelik yeşil alan kazandıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ise park ve mesire alanları ile 400 bin metrekareye ulaşan yeşil alan atağında fiziki çalışmalarını hızla sürdürüyor.


HİLVAN'A 120 BİN METREKARELİK MESİRE ALANI


Hilvan'da altyapı revizyonu, prestij caddesi ve atık su arıtma tesisi gibi projelerini halkın hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan bakımından ise Hilvan Devlet Hastanesinin arka kısmında yer alan 120 bin metrekarelik mesire alanı yapımında sona geldi.


İçerisinde; oyun grubu, spor alanları, oturma birimleri, kamelyalar ve piknik alanlarının bulunduğu mesire alanında fiziki gerçekleşme yüzde 80'i aşarken, bahar aylarında ise alanın ağaçlandırma çalışmaları yapılacak.


Başkan Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da hayata kazandırılacak Mesire alanı sayesinde ilçe halkının aileleri ile gelebileceğe ferah bir ortam oluşturulacak.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön