25 / 04 / 2024

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.




Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi mahallesinde semt pazarı inşa ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, inşaatı devam eden modern semt pazarı inşaatında incelemelerde bulundu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çiftçi "Şair Nabi mahallemizin devam eden problemleri vardı. Geldiğimizden bu yana gerek muhtarımızın gerekse mahalle sakinlerimizle yaptığımız istişarelerde talepleri aldık. Şimdi kapalı semt pazarımızın temeli atıldı. Yakın bir tarihte çok amaçlı salonumuzun da temelini atıp mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz" dedi.


Şair Nabi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çiçek yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ederek "Başkanımız bizleri ziyarete geldi. Modern semt pazarının inşaatını birlikte inceledik. Mahallem ve şahsım adına çalışmalarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.





Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön