29 / 03 / 2024

urfa semt pazarları

urfa semt pazarları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi'nin her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde törenle vatandaşların hizmetine açtı.

Şanlıurfa Devteşti Semt Pazarı açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye yapacağı semt pazarının projesinin ilkini Haliliye İlçesinde Devteşti Mahallesinde yapımını tamamladığı Devteşti Semt Pazarını törenle hizmete açıyor.

Sonunda bu da oldu! Depremden sonra onun fiyatına bir anda yüzde 150 zam geldi!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplamda 11 kenti etkileyen deprem sonrasında sera ve tarlalar hasar gördü. Ürün lojistiğinde yaşanan aksamaların etkisiyle İstanbul’da semt pazarlarında fiyatlar yukarı fırladı. Esnaf, sebze fiyatlarında yüzde 150 artış olduğunu ifade etti.

İstanbul'da kurulan semt pazarlarında bu hafta sonu sebze meyve fiyatları nasıldı?

İstanbul'daki tezgahlarda meyve sebzenin fiyatları bu hafta sonu ne durumda? İşte detaylar... 

Bu uyarıyı dinlemeden geçmeyin! 300 lira cepte kalıyor

Pazardan alışveriş yapacak vatandaşlara önemli uyarı yapıldı. Karaca, semt pazarları ile market fiyatları arasında ciddi fark olduğunu belirterek, vatandaşın cebinde pazardan alışveriş yapması halinde 300 lira kalacağını belirtti.

Semt pazarlarında kurallar yeniden düzenlendi!

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği genelge ile ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazarlarında uyulması gereken kurallar yeniden düzenlendi.

Semt pazarları açık mı, kapalı mı? İçişleri Bakanı Soylu cevapladı!

İçişleri Bakanı Soylu, yeni tip koronavirüs önlemlerine ilişkin, "Semt pazarlarını yasaklamayacağız ama tedbirleri artıracağız, giriş çıkışları kontrol altına almaya çalışacağız." dedi.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Şanlıurfa Ceylanpınar'a modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentteki ilçelerde başlattığı eşit hizmet atağını Ceylanpınar'da devam ediyor.

urfa semt pazarları Haberi

urfa semt pazarları


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi mahallesinde semt pazarı inşa ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, inşaatı devam eden modern semt pazarı inşaatında incelemelerde bulundu.


Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çiftçi "Şair Nabi mahallemizin devam eden problemleri vardı. Geldiğimizden bu yana gerek muhtarımızın gerekse mahalle sakinlerimizle yaptığımız istişarelerde talepleri aldık. Şimdi kapalı semt pazarımızın temeli atıldı. Yakın bir tarihte çok amaçlı salonumuzun da temelini atıp mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz" dedi.


Şair Nabi Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çiçek yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür ederek "Başkanımız bizleri ziyarete geldi. Modern semt pazarının inşaatını birlikte inceledik. Mahallem ve şahsım adına çalışmalarından dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.





Şanlıurfa Büyükşehir...