19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Siverek'te altyapı çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Siverek'te altyapı çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin altyapısında büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirerek uzun ömürlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in içme suyu sorunu çözmek için ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.




Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde 'Alt Yapı Sorunlarına 100 Yıllık Çözümler' hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Siverek'in  alt yapısında revizyona giderek gerek ilçe merkezi gerekse kırsal mahallerinde geniş kapsamlı çalışmalar başlatmıştı.


Bu kapsamda Abdalağa, Börüncek ve ilçenin 5 farklı noktasında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kızılelma, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Ayrıca Siverek ilçesinde sürdürülen prestij caddesi kapsamında halk sağlığını tehdit eden 4 bin 500 metre asbest borular değiştirilerek yerine hem dayanıklı hem de halk sağlığı açısından daha hijyenik olan borular döşendi. İlçe merkezinde 2 bin 600 metre yağmur suyu hattı da ilave edildi.

 



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön