23 / 04 / 2024

şanlıurfa altyapı yatırımları

şanlıurfa altyapı yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suruç'ta yapımı devam eden Devlet Hastanesinin kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'nın altyapısına 194 milyon liralık kredi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, altyapı çalışmalarında kullanılmak üzere sağlanan 194 Milyon liralık kredi desteği anlaşmasını imzaladı.

Şanlıurfa Maşuk Yolu'nun altyapısı tamamlanıyor!

Maşuk bölgesine yeni yol çalışması başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir yandan da bölgedeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da yatırımlar hız kesmiyor!

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7'nci ili olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor

Şanlıurfa yeni altyapıya kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ (Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) Genel Müdürlüğü Şanlıurfa şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesinin altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 İlçede yürüttüğü alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine altyapı müjdesi!

Bozova'da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çiftçi, ilçede yapılan çalışmaların koordineli bir şekilde sürdürüldüğünü söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir yatırıma doymuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Akçakale'de de gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçe gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek'te altyapı çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa ve tüm ilçelerinin altyapısında büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirerek uzun ömürlü çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in içme suyu sorunu çözmek için ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın altyapı sorunu tarih oluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin tüm ilçelerde olduğu gibi Viranşehir'de de '100 Yıllık Altyapı Sorunlarına Çözümler' hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar, yoğun tempo ile devam ediyor.

Nihat Çiftçi: Alt yapı sorunun tamamıyla bitireceğiz!

Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz yatırımlar Şanlıurfa'yı günbegün ileriye taşımaktadır" dedi.

Şanlıurfa Birecik'e prestij caddesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Fırat'ın İncisi Birecik'te Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan geniş kapsamlı alt ve üst yapı çalışmalarını inceleyerek, Birecik'i ileriye dönük asırlık çalışma yaptıklarını söyledi.

Hilvan Atık Su Arıtma Tesisi'nin inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'da yıllardır yaşanan su problemini çözerek vatandaşlara temiz içme suyu temin ederken, bir yanda da yapımında sona geldiği Atık Su Arıtma Tesisini hizmete açmaya planlıyor.

Şanlıurfa'nın altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, yapmış olduğu çalışmalarda kalıcı çözümler üreterek ilerleyen dönemlerde yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırıyor.

Nihat Çiftçi Şanlıurfa yatırımlarını anlattı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Şanlıurfa'da bulunan 13 ilçe de alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin plan ve programlar çerçevesinde gerçekleştiğini belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gündoğdu ve Ender Özeke ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

şanlıurfa altyapı yatırımları Haberi

şanlıurfa altyapı yatırımları


Şanlıurfa’nın birçok ilçesinde alt yapı sorununu ortadan kaldırmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Suruç ilçesinde bulunan bazı merkez mahallelerin eksik kalan içime suyu ve kanalizasyon hat döşeme çalışmalarını sürdürerek, hem eksik kalan bölgeye hem de yeni yapılan Suruç Devlet hastanesinin kanalizasyon ve içme suyu temini için ekipler planlı bir şekilde çalışarak alt yapı eksikliklerini tamamlıyorlar. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri hastane çevresinde toplam 800 metre içme suyu hattı 800 metrede kanalizasyon hattı döşeyecekler.




Şanlıurfa Büyükşehir...