25 / 04 / 2024

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Harran'da altyapı çalışmaları başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Harran'da sur içindeki altyapı çalışmalarını arkeologlar nezaretinde sürdürüyor. Ekipler, alanda iş makinesi kullanmadan tamamen insan gücü ile çalışmalarına devam ediyor.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa genelindeki tarihi dokuları korumak ve zarar vermemek adına yaptığı fiziki çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütüyor.


Tarihi Harran ilçesinde bulunan sur içi mahallelerindeki alt yapı çalışmalarına devam eden ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, tarihi dokulara zarar vermemek ve alanları korumak için Şanlıurfa İl Müze Müdürlüğü ile birlikte hareket ederek görevlendirilen arkeologlar nezaretinde iş makinesi kullanmadan insan gücü ile alt yapı kazıları yapıyor.


HARRANLI VATANDAŞLAR BÜYÜKŞEHİR'DEN MEMNUN


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Harran ilçesinin sur içi ve diğer mahallelerinde içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacını gidermek için sur içi mahallelere toplamda 17 bin metre kanalizasyon hattı döşenmesi hedeflenirken ilçe merkezindeki muhtelif mahallelere ise 2 bin 400 metre içmesuyu hattı döşenecek.


İlçelerinde yapılan alt yapı çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar “Allah Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den ve tüm çalışanlarından razı olsun. Alt yapı sorunlarımızı çözen herkese teşekkürler ediyoruz” dediler.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön