26 / 04 / 2024

Şanlıurfa'da 5 günde 5 proje hizmete giriyor!

Şanlıurfa'da 5 günde 5 proje hizmete giriyor!

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son güne kadar çalışmalarına devam ediyor. Başkan Fakıbaba, 5 günde 5 projesini hizmete açılıyor. Son olarak Mahmutoğlu Kulesi de hizmete açılıyor...




Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, son güne kadar çalışmalarına devam ediyor. Başkan Fakıbaba, 5 günde 5 projesini hizmete açılıyor.


Başkan Fakıbaba, son bir hafta içinde Ahmet Yesevi Kadın Destek ve Gençlik Merkezi, Batıkent Mahallesi (TOKİ) Kültür Merkezi, Türkiye’nin en büyük Engelliler Koordinasyon Merkezi, Kızılkoyun’daki Haleplibahçe Parkı ve Projesi peş peşe hizmete açarken, bugün ise Türkiye’nin en kapsamlı kent müzesini Mahmutoğlu Kulesi’nde açılışı gerçekleşecek. Fakıbaba, Samsat Meydanı projesini ve Karakoyun projesini bitirme aşamasına getirdiklerini de söyledi. Karakoyun Peyzaj çalışmaları projesinin devam ettiği alanda incelemeler yaparak bir değerlendiren Fakıbaba, seçimden sonra Karakoyun’a suyun verileceği kaydetti.


Fakıbaba, "30 Mart’a Pazar gününe kadar benim görevim devam ediyor. Halkın seçtiği bir belediye başkanı olarak son saatime kadar devam ediyorum. Samsat Meydanı ve Karakoyun Projemizi kontrol ettik. Projeleri takip ediyorum. İnşallah benden sonra gelen arkadaşımız bunları koruyacak ve yenilerini yapacaktır. Urfa halkı her şeyin en iyisine layıktır. Yaptığımız bu hizmetlerde ve projelerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Urfa halkına çok teşekkür ediyorum. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Haklarını helal etsinler” dedi.



Kırıkhan Olay


Geri Dön