26 / 04 / 2024

Santral ihalelerinde teklif verme süreleri uzatıldı!

Santral ihalelerinde teklif verme süreleri uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali'nin özelleştirilmeleri amacıyla ilan edilen ihalelerin ön yeterlilik ve son teklif verme süreleri uzatıldı.



Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, ÖİB tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin ön yeterlilik ve tekif verme tarihi 20 Kasım saat 17.00'ye, Bursa Doğalgaz Santrali için ise 26 Kasım saat 17.00'ye uzatıldı.


Ön yeterlilik ve teklif verme tarihleri daha önce Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali için en geç 1 Ekim, Bursa Doğalgaz Santrali için ise en geç 15 Ekim olarak belirlenmişti.


AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ihale sürecinde son teklif verme tarihini erteledi.


Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, 15 Temmuz’da yayımlanan ilanda ihaleye 1 Ekim 2015 olan ön yeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 29 Ocak 2016′ya ertelendi.


Sözcü




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin özelleştirilmesinde son teklif verme süresi uzatıldığı açıklandı. Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin özelleştirilmesinde son teklif verme süresi 29 Ocak 2016 tarihine uzatıldığı açıklandı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilmesi amacıyla ihale edileceği 15/07/2015 tarihinden itibaren yayımlanan ilanlarla duyurulmuştur. Bahse konu ilanda belirtilen ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29/01/2016 günü saat 17:00'ye kadar uzatılmıştır".


Yeni Şafak


Geri Dön