25 / 04 / 2024

santral ihaleleri

santral ihaleleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali'nin özelleştirilmeleri amacıyla ilan edilen ihalelerin ön yeterlilik ve son teklif verme süreleri uzatıldı.

Buski HES projesi santral binası ihalesi 2 Ekim'de!

Türkiye Elektromekanik Sanayii Genel Müdürlüğü tarafından BUSKİ D13 su deposuna yapılacak olan HES' in; uygulama projelerini, santral binasını ve inşaat işleri 2 Ekim 2014 tarihinde ihale edilecek...

Alicik Hidroelektrik Santral projesi için acele kamulaştırma!

Rize’ nin Güneysu ilçesinde mahkeme kararı ile Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu iptal edilerek yapımı durdurulan Alicik Hidroelektrik Santral projesi için, ‘acele kamulaştırma’ kararı alındı...

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası'nı satışa çıkardı!

Eskişehir PTT müdürlüğü PTT Hizmet ve Santral Binası mevcut haliyle 16 Ekim Perşembe günü saat 10.30’da Eskişehir PTT Başmüdürlüğünde ihale ediliyor. Taşınmazın ihalesi kapalı zarf artırma usulüyle yapılacak.

Antalya Kepezaltı ve Santral'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Türel Kepezaltı ve Santral mahallelerinin 30 yıldır çözülemeyen imar sorununu çözdü. Türel, Kepezaltı Santral bölgesini Antalya'nın en güzel yerlerinden biri yapacak kentsel dönüşüm projesini vatandaşlara anlattı.

Kepezaltı Santral mahallelerinin 30 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepezaltı Santral mahallelerinin 30 yıldır çözülemeyen imar sorununu tarihe gömüyor. Türel'in açıkladığı projeye tam destek veren mahalle sakinleri "bundan iyisi olamazdı" yorumunu yaptı...

BUSKİ HES uygulama projeleri santral binası ve inşaat işleri ihalesi 26 Ağustos'ta!

BUSKİ D13 su deposuna yapılacak olan Hidroelektrik Santrali kapsamında uygulama projelerinin hazırlanması, santral binası ve inşaat işlerinin yapılması işi 26 Ağustos 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Çan Kömür ve İnşaat, Çan'da termik santral önlisans başvurusu yaptı!

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çan Kömür ve İnşaat, Çan'da termik santral önlisans başvurusu yaptı.

Hazine arazisi satış ihaleleri nasıl yapılır?

Hazine arazisi satış ihale ilanları gazete, internet ve defterdarlık binalarının ilan tahtaları olmak üzere 3 yolla duyuruluyor. Peki, hazine arazisi satış ihaleleri nasıl yapılır?

Akdeniz’deki beş termik santral için iptal davası başvurusu yapıldı!

Akdeniz’deki beş termik santral için iptal davası başvurusu yapıldı. Adana'da Bazı meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları,, doğu Akdeniz’deki beş termik santral için lisans iptali davası açılması başvurusunda bulundu.

Karabiga'ya bir termik santral daha yapılacak!

Tam bir termik santral cehennemine dönen Çanakkale Karabiga'ya yeni bir termik santral daha yapılıyor. Ağan Termik Santraliyle birlikte Çanakkale'de yapılan ya da yapılması planlanan termik santral sayısı 20'yi buldu.

2014’ün ilk 6 ayında 2 bin 625 megavat gücünde santral devreye alındı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: "Şu anda 1002 santralimiz üretimde. 2014’ün ilk 6 ayında 2 bin 625 megavat gücünde santral devreye alındı. Devreye alınan bu santrallerin yatırım bedeli 7 milyar lira" dedi

Amasra'da termik santral kurulmaması için imza toplandı!

Amasra'da termik santral kurulmaması için 22 bin imza toplandı. Termik santralin yapılmaması için toplanan yaklaşık 22 bin imza, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne teslim edildi.

Türk-İş termik santral ve madenlerin özelleştirilmesine karşı eylem yaptı!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK - İŞ) ile bazı siyasi parti, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, termik santral ve madenlerin özelleştirilmesine karşı eylem yaptı.

santral ihaleleri Haberi

santral ihaleleri

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, ÖİB tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin ön yeterlilik ve tekif verme tarihi 20 Kasım saat 17.00'ye, Bursa Doğalgaz Santrali için ise 26 Kasım saat 17.00'ye uzatıldı.


Ön yeterlilik ve teklif verme tarihleri daha önce Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali için en geç 1 Ekim, Bursa Doğalgaz Santrali için ise en geç 15 Ekim olarak belirlenmişti.


AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ihale sürecinde son teklif verme tarihini erteledi.


Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, 15 Temmuz’da yayımlanan ilanda ihaleye 1 Ekim 2015 olan ön yeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 29 Ocak 2016′ya ertelendi.


Sözcü




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu...