26 / 04 / 2024

Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali teklife verme süresi

Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali teklife verme süresi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali'nin özelleştirilmeleri amacıyla ilan edilen ihalelerin ön yeterlilik ve son teklif verme süreleri uzatıldı.

Siemens, Tataristan'da doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek!

Siemens, Nizhnekamskneftekhim ile Tataristan'da 495 MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santrali inşa edecek. EPC müteahhidi olarak ENKA'nın projedeki payı 245 milyon Euro.

İzmir Aliağa santral ihalesi ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilmesi ihalesinin ön yeterlilik ve son teklif verme tarihini 6 Haziran 2016'ya erteledi.

Aliağa ve Bursa santral ihalelerinin teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilmeleri amacıyla düzenlenecek ihalelerin teklif verme sürelerini uzattı.

Aliağa özelleştirilme ihalesinde teklif süresi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santralinin özelleştirilme ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ve saati 29 Ocak 2016 tarihine ertelendi.

Bursa ve Aliağa Gaz Santrali ÖİB tarafından özelleştirilecek!

Bursa Doğalgaz Santrali ile Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Santrali, ÖİB tarafından özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Bursa Doğalgaz Santrali ve Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Santrali'ni özelleştiriyor.

Santral ihalelerinde teklif verme süreleri uzatıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali'nin özelleştirilmeleri amacıyla ilan edilen ihalelerin ön yeterlilik ve son teklif verme süreleri uzatıldı.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrali özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, iki doğalgaz santralini özelleştirme kapsamıyla satışa çıkarıyor. Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali ihale yoluyla özelleştirilecek.

Aliağa ve Bursa'daki iki santral özelleştirilecek!

Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali ve bu santraller tarafından kullanılan taşınmazlar özelleştirilecek. İhalelere yalnızca tüzel kişiler ile Ortak Girişim Grupları katılabilecek.

Aliağa Kombine Çevrim Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali satışa çıkıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ( ÖİB ), Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’ni özelleştirilmek üzere satışa çıkardı.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali teklife verme süresi Haberi

Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali teklife verme süresi

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, ÖİB tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali'nin ön yeterlilik ve tekif verme tarihi 20 Kasım saat 17.00'ye, Bursa Doğalgaz Santrali için ise 26 Kasım saat 17.00'ye uzatıldı.


Ön yeterlilik ve teklif verme tarihleri daha önce Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali için en geç 1 Ekim, Bursa Doğalgaz Santrali için ise en geç 15 Ekim olarak belirlenmişti.


AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ihale sürecinde son teklif verme tarihini erteledi.


Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre, 15 Temmuz’da yayımlanan ilanda ihaleye 1 Ekim 2015 olan ön yeterlilik başvurusu ve son teklif verme tarihi 29 Ocak 2016′ya ertelendi.


Sözcü




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu...